Ulice 4.3.2016 - 2985. díl

Věrka si dá opravdu záležet, aby jí to slušelo. Obleče si to nejlepší, co má, nechá se učesat a nalíčit od Digi, pak Jitku požádá, aby jí upravila i nehty. Najednou je jako vyměněná. Jitce se svěří, že by pro Kryštofa ráda uspořádala větší narozeninovou oslavu.

Věrka chce, aby se u jednoho stolu sešla celá jeho rodina. Do ní samozřejmě počítá nejen manžela, ale také Jitku, Oldu a Moniku. Jitce se pomalu nechce věřit vlastním uším. Něco takového by od Věrky opravdu nečekala... Proč se Jitka s Věrkou vzápětí pohádají? Jak dopadne Věrčina usmiřovací mise? A co na to Mára?

Věrka má sice snahu zakopat se všemi válečnou sekeru, ale usmiřovací misi pojímá po svém. A podle toho to taky dopadne. Čím pro změnu namíchne Jitku?

Jak to vypadá v reálu, když se Věrka začne usmiřovat? Přestože se opravdu snaží a je plná odhodlání urovnat vztahy v rodině, hodně brzy se jí to opět vymkne z rukou. Místo aby udělala první krok k vyžehlení sporů s Farskými, co nevidět se stane pravý opak. Tentokrát rozčílí Jitku tak, jak se to už dlouho nikomu nepovedlo. Čím?

Tohle si Adriana nezaslouží! Co jí Evžen udělá?

Po noci strávené ve spacáku na zemi čeká Adrianu i dost náročné ráno. Evžen se probudí v posteli s obrovskou kocovinou, navíc vůbec netuší, proč je právě u ní. Adriana by si s ním ráda v klidu promluvila, ale dřív, než to stačí udělat, se u ní objeví děda. A s milým Evženem se moc párat nebude... Co Vlastimil Pešek provede? Jak to odnese Adriana? A jak na to zareaguje Eddie?

Adriana je kvůli svému tátovi už hodně zoufalá. Záleží jí na něm, ale od Evžena se vděku nedočká. Spíš naopak. Co se stane?

Adriana se snaží Evženovi pomáhat, jak jen může. I jí však ve čtvrtek došla trpělivost, když se dozvěděla, jak je všechny Evžen neustále obelhává. Jenže později neměla to srdce, aby ho ve stavu, v jakém byl, vyhodila na ulici. V pátek to pro ni ale bude ještě mnohem horší... Proč Evžen seřve Adrianu? A co s ním bude dál?

Nyklová zasahuje u Lumíra a Světlany

Lumír i Světlana jsou stále v jednom kole, takže jim na sebe moc času nezbývá. Právě to by Lumír nyní rád změnil. Se Světlanou si domluví hezký večer, aby jim nezakrněl manželský život. Později jde Lumír pomoci s rozvážkou novému závozníkovi. Spícího Alexe si chce vzít s sebou, což se ani trochu nelíbí Nyklové... Čím Nyklová namíchne Lumíra? A proč to dnes Mastný schytá od Květy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz