Ulice 7.3.2016 - 2986. díl

Eddie je po víkendu s Adrianou trochu podebraný, ale samotná Adriana se už zdá v pořádku. Chystá se do Coolny, navíc musí dohánět i resty v taneční škole. Také Eddieho čeká pracovně nabitý den.

Eddie dorazí do práce s úsměvem na rtu, jako by si tam opět přišel odpočinout. Zora ho přivítá s čerstvě udělanou kávou a polibkem, jako by tušila, co Eddie právě teď nejvíc potřebuje... Jak to bude dál s Adrianou, Eddiem a Zorou? Jak je na tom Evžen Šmýd? Co bude pro Adrianu poslední kapka? A co pro Eddieho?

Lumír v domácnosti

Lumír se chystá i s Alexem na větší nákup, aby se dostal mezi lidi. Světlaninu nabídku, že by nakoupila ona, až půjde domů z radnice, ihned odmítne. Vilmě Nyklové ale dělá Lumírovo hospodaření doma velké starosti. Myslí si, že to prostě nezvládne, i když ji Světlana ujistí, že Lumír žádnou pomoc nepotřebuje... Proč bude Nyklová z Lumíra na prášky? A čím Lumír překvapí nejen matku, ale i Světlanu?

Večer Veroniky a Martina

Dnešek je jedním z mála dní, kdy jsou Martin a Veronika doma úplně sami. Rozina je ještě v Miláně, Filip na jarních prázdninách u dědy. Martin by rád využil prázdného bytu k hezkému večeru s Veronikou. Ta se z toho snaží nenápadně vykroutit, a tak navrhne místo večeře doma posezení v restauraci. Jenže Martin má na dnešní večer jiné plány... Co bude Martinovi podezřelé? Jak dnešní večer Veroniky a Martina dopadne? A s jakými zprávami se přihlásí Rozina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz