Ulice 10.3.2016 - 2989. díl

Roman své rozhodnutí už měnit nehodlá. Dnes se chystá říct Daniele, že se s ní chce rozvést. Byl by rád, kdyby se na všem domluvili po dobrém, aby se vyhnuli bitvám před soudem. Tereza se však obává, že Daniela tuhle novinku v klidu rozhodně nepřijme.

Tereza netrpělivě čeká na Romanovy zprávy z bojiště, jenže ty stále nepřicházejí. Tereza má starost nejen o Romana, ale také o nemocného Davida. Zastaví se za ním, aby mu nabídla svoji pomoc. Ten ji rád uvidí, ovšem Tereza už vzápětí zjistí, že ani s tímto marodem to není jednoduché... Jak Daniela zareaguje na Romanovo rozhodnutí podat žádost o rozvod? Čím Romana vykolejí? A jak je na tom nemocný David?

Věrka v šoku z Tonyho

Julie ráno poprosí mámu, aby si vzala dovolenou, když ony mají prázdniny. Digi by ráda, jenže musí chodit do práce. Zklamané Julii alespoň slíbí, že najde fotku z dob, kdy byla stejně stará, jako je teď ona. Přestože Digi mrzí, že nemůže být více s dcerami, jedné pracovní nabídce prostě neodolá. Bývalá kolegyně ji totiž požádá o pomoc s účesy na přehlídce, která se koná už dnes večer. Potěšená Digi to slíbí, a hned začne řešit hlídání... Čím si Tony proti sobě popudí Věrku? A jak teď bere Tonyho Páťa?

Starost o Mirku

Simoně dělá starost Mirka, na kterou je toho evidentně moc. Aby jí nějak vyjádřila svoji podporu, pozve ji dnes na večeři. Mirku to potěší, ovšem vzápětí se u Tondy stane něco, co s Mirkou docela zamává... Co už Mirka nezvládne? Jaké budou následky? A co Rudolf vyvede arogantnímu Mastnému?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz