Ulice 15.3.2016 - 2992. díl

Anča vstává na ranní, Bedřich si může ještě přispat. V polospánku Anču ujistí, že má budík nařízený. Ančina první reakce je, že se raději přesvědčí, ale pak to nechá plavat a začne se vypravovat do práce.

V práci se Anča pustí do dost ožehavé debaty se Zuzanou na téma Frantovo bydlení u ní. Anče vadí, že si Zuzana a Franta něco domlouvají za jejich zády. Zuzana to ale hned uvede na pravou míru. Frantovi to jen navrhla, nic víc. To, že se toho tak rychle chytil, je věc druhá… Co Anču hodně zasáhne? A co Bedřicha?

Monika boduje

Adam zavolá ráno Monice kvůli jejich společnému projektu do školy. Zní dost přepadle, takže Monika se automaticky připraví na katastrofu. Ale jen co se přihlásí na stránky školy, zajásá. Jejich projekt získá nejlepší hodnocení ze všech, což s sebou nese spoustu výhod… Co je tím největším plusem pro Moniku a Adama? A jak to ti dva oslaví?

Eddie mezi Zorou a Adrianou

Zamilovaná Zora si předchází Eddieho, jak jen může. Ráno ho přivítá polibkem a sýrovým quichem, který pro něj upekla. Eddieho to nadchne, protože Adriana doma moc nepeče. Mezi Zorou a Eddiem to pořádně jiskří, ale Eddie si začne Zoru držet přeci jen trochu od těla… Co dnes bude v realitce podezřelé Adrianě? Co Drbohlavovi? A s kým stráví Eddie dnešní večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz