Ulice 16.3.2016 - 2993. díl

Mára a Monika se ráno probudí s pořádnou kocovinou, ale výborně naladění. Včerejší večer se nečekaně vydařil, i když Tonyho koktejly se jim vymkly z rukou. Moniku ráno zaskočí zpráva, se kterou evidentně nepočítá.

Mára si toho všimne, ale Monika mu neprozradí, oč se jedná. A není sama, kdo má před Márou tajnosti. Také jeho máma mu neřekne úplně všechno, co má na srdci. Jen ho požádá o něco, co Máru dost překvapí... Co si Věrka vymyslí? Čím Máru zaskočí Monika? A co bude divné Tonymu? .

Takhle zle po ránu Márovi a Monice už dlouho nebylo. Večer se jim trochu vymkl z rukou, a tady jsou následky. Ovšem ani to je neodradí od špičkování. Který z nich bude mít navrch tentokrát?

Středeční ráno do kategorie těch růžových rozhodně nepatří. Mára i Monika mají obrovskou kocovinu, která je naprosto válcuje. Ale jen co si vzpomenou na večer, hned se jim zvedne nálada. Aby taky ne, když Adam se jim postaral o nezapomenutelný zážitek. Jaký? A co Márovi moc nevyjde?

Eddie začíná mít nahnáno! Co se stane?

Adriana dorazí domů pozdě v noci pořádně rozjetá, takže vzbudí Eddieho. Tomu se nechce nic řešit, ani se s Adrianou příliš vybavovat. Snaží se zase rychle usnout. Do práce přijde ráno trochu převálcovaný, ale Zora mu hned spraví náladu. Jakmile dorazí do realitky Drbohlav, žene Zoru i Eddieho do práce. Pokud vše klapne, rýsuje se jim velký kšeft... Co je Drbohlavovi na Zoře podezřelé? Co mu k tomu poví Eddie? A v jakém průšvihu lítá Adriana?

Tohle zavání docela velkým průšvihem. Však to taky Eddie začne se Zorou hodně rychle řešit. Shodnou se i tentokrát?

Eddie si docela zahrává, když si začal se Zorou, a to nejen kvůli Adrianě. To, že je nevěrný, je jedna věc. Ale že to táhne právě s kolegyní z práce, to je věc druhá. Právě kvůli tomu začne mít docela nahnáno. Proč?

Lumírův harmonogram

Lumír si vypracuje denní harmonogram činností, podle kterého by měl všechno s přehledem stíhat. Světlaně se jen nezdá, že na ni nemá téměř čas. Lumír to okamžitě napraví. Dokonce se nechá i přesvědčit, aby na večer domluvil s matkou hlídání Lexíka. Jenže to není tak snadné, jak se zdá, alespoň v případě Lumíra... Co bude Nyklové divné? A proč z ní bude Lumír na mrtvici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz