Ulice 17.3.2016 - 2994. díl

Lumír je namíchnutý od samého rána. Lexíkovo ponocování s babičkou si vyžádá svou daň. Lexík má ráno půlnoc, takže se nestíhá to, co si Lumír naplánoval. Později Lumíra naštve máti nanovo.

Tentokrát se k němu přihrne s očima navrch hlavy a hned spustí nejčerstvější novinky, které se právě dozvěděla od Urbanové. Ovšem to nejhorší teprve přijde... Čím Lumír šokuje sám sebe? Co na sebe přizná Jardovi a Bedřichovi? A jaké novinky se od matky dozví?

Márovo rozhodnutí

Mára se zastaví brzy ráno v Coolně za Tonym. Moničin návrh mu stále leží v hlavě. Ví, že je to nabídka, která se už nemusí opakovat. Ale stejně pořád váhá s tím, zda ji přijmout. Tonymu Mára přizná, že mu vlastně vyhovuje, jak je to teď.

Po noční si Mára půjde na chvíli lehnout, ale moc toho nenaspí. Probudí ho Páťa s Julií, které se na něj vrhnou, jen co je Digi přivede. Márovi to ale ani trochu nevadí. Čas s nimi si užívá stejně jako Tony... Čím holky Máru trochu zaskočí? Přijme Mára Moničinu nabídku?

Co se děje s Veronikou?

Martin dává Veronice všemožně najevo, jak ji má rád. Posílá jí esemesky, jak na ni myslí, je pozorný, snaží se s ní trávit co nejvíce času. Veronika je za to ráda, ale stejně se stále trápí kvůli faráři Rybovi. Navíc má strach, že to na ní Martin pozná. Proto se vyhýbá jakýmkoliv intimnostem a vymlouvá se na šití. Přitom ji samotnou to mrzí, protože Martinovi nechce ublížit... Jaké překvapení dnes Veronika pro Martina přichystá? A co bude na Veronice podezřelé jejímu tátovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz