Ulice 21.3.2016 - 2996. díl

Anča zajde za Lumírem, aby si s ním domluvila uvolnění z práce na tři týdny. Lumíra to hodně zaskočí, protože to znamená docela velké problémy v pekařství. Anča navrhne, že se zeptá Růži, jestli by to nemohla po dobu její nepřítomnosti vzít za ni.

Lumír to okamžitě přivítá, ovšem Nyklové se to ani trochu nelíbí, přestože jsou s Růžou největší kamarádky. Podle ní na to Růža už prostě nemá... Jak Anča u Růži pořídí? Proč dnes povolí nervy Heleně Halamové? A jak to teď mají Anča s Bedřichem?

Martinovo okno

Veronika by si ráno ráda promluvila s Martinem o pátku, ale ten se rozhovoru na toto téma raději vyhne. Jenže u snídaně do něj začnou šít a vyzvídat děti, které z něj byly v pátek pěkně vykulené. Martinovi to je hodně nepříjemné. Na jejich otázky se však snaží odpovídat. To, že přebral, svede na únavu... Proč se Martin znovu vypraví na faru za farářem Rybou? Vyříká si konečně vše s Veronikou?

Pátina nehoda

Tony se zastaví za Digi, aby si s ní domluvil další hlídání holek. Na oku má pořádný monokl, ke kterému přišel o víkendu, když dělal opět vyhazovače na diskotéce. Digi mu trochu promluví do duše, protože tohle povolání není zjevně nejbezpečnější. Byla by ráda, kdyby Tony začal více myslet na sebe... Co učitelka Landová chystá pro své žáky? Co jí bude podezřelé na Tonym? A co dnes rozhodí Páťu i Tonyho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz