Ulice 24.3.2016 - 2999. díl

Ota Puklický je v pasti. Když před několika týdny sbalil v baru hezkou a milou Hedviku Gregorovou, netušil, že pro tohoto anděla jeho pravidlo třikrát a dost prostě neplatí. Milá Hedvika se do Oty zamilovala až po uši, a dokonce si už plánuje i společnou budoucnost. A právě tahle představa Otu vybičuje k nebývalé akci s jediným cílem – s Hedvikou to za každou cenu skončit…

Velký kšeft

Ladislav Drbohlav oznámí Eddiemu a Zoře velkou novinu. Zámožný klient s nimi chce podepsat smlouvu na prodej všech čtrnácti nemovitostí, které se nacházejí v různých částech republiky. Na slavení ale nemá Drbohlav ani pomyšlení.

Všechny podklady pro smlouvy totiž musí být připraveny do pondělka. Pro Eddieho je úkol jasný. Během pátku a víkendu musí nemovitosti objet a nafotit. To je dost velká podpásovka pro Adrianu, která se těšila, jak spolu stráví Velikonoce... Co Eddie přizná Adrianě? Jak to teď spolu mají Miki a Jirka? A co Miki vyvede v Coolně?

Pozdvižení s Hložánky

Vlastimil Pešek a Simona nemůžou v noci spát kvůli cvrlikání cvrčků v domě. Pešek se je snaží najít, ale ani trochu se mu nedaří. To se samozřejmě neobejde bez následků. Nevyspalá Simona je po ránu úplně převálcovaná. Rudolf má sice radost, jak se mu podařilo nachytat Peška, ovšem Simony mu je líto... Jak Rudolf vyřeší Simonin problém? A jaké pozdvižení dnes zažije Simona v nemocnici s Tondou?

Sabina je v nemocnici

Roman přijde z nemocnice domů až ráno. Po probdělé noci je hodně vyčerpaný, navíc si stále dělá starost o Sabinu. Tereze prozradí, že ji do nemocnice dovezli za pět minut dvanáct. Co jí je, ale lékaři stále netuší. Tereza mu je opět oporou, přestože i na ni je toho už docela dost... Čím Terezu namíchne Ota? Jak je na tom Sabina? A čím Terezu zasáhne Roman?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz