Ulice 25.3.2016 - 3000. díl

Velký pátek je sice den sváteční, ale u Adriana a Eddieho to vypadá spíš jako po boji. Rozházené svršky po celém bytě a naprosto mrtvá Adriana po dalším tahu s Mikim, který se těm dvěma pořádně vymkne z rukou. Pro Eddieho je to však poslední kapka. „Adriano, už takhle nemůže dál…“ zaskočí jí větou, kterou od něj ani v nejmenším nečeká. Znamená to rozchod těsně před Velikonoci?

Rozchod Eddieho a Adriany?

Adriana přijde domů pozdě v noci. Eddie, jenž si ještě dodělává věci do práce, hned pozná, kolik uhodilo. Adriana okamžitě vše popře, jenže Eddie ví své. Ráno se Eddie snaží Adrianu probudit, ovšem marně.

Miki na tom není ráno o mnoho lépe než Adriana. Zaspí nákupy s babičkou, přestože jí slíbil pomoc. Amálii je později při pohledu na převálcovaného Mikiho vše jasné. Udiví ji ale, že Adriana je na tom stejně jako on. Podezíravě se jí zeptá, jestli náhodou nebyla večer s Mikim... Co všechno Adriana přizná? Co bude poslední kapkou pro Eddieho a jaké to bude mít následky? A jak si představuje Zora služební cestu s Eddiem?

Mirka i Rudolf ztrácí trpělivost

Simonu ráno stále bolí pohmožděná záda, ale jakžtakž už funguje. Začne se vypravovat do práce jako normálně, ovšem tentokrát jí to dá docela zabrat. Ke všemu se v noci opět moc nevyspala kvůli cvrčkům. S těmi ale dnes Vlastimil Pešek pořádně zatočí... Jak se Pešek s Rudolfovými cvrčky vypořádá? Kdo a jak srovná do latě Tondu Hložánka? A co se dnes dozví Mirka?

Márův tajemný pasažér

Mára chce udělat první kvíz v Coolně již v pondělí, v rámci oslavy svých narozenin. Moc se mu nezdá, že otázky pomůže vymyslet i Adam, ale nakonec kapituluje. Jedno však Monice přeci jen rozmluví – aby na oslavu zvala i jeho matku, která se v poslední době chová dost nevyzpytatelně... Co Monika udělá za Márovými zády? A jakého zajímavého klienta dnes Mára poveze?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz