Ulice 28.3.2016 - 3001. díl

Dnes je Velikonoční pondělí, Mára navíc slaví své narozeniny. A oslava to nebude ledajaká, přestože se zpočátku zdá, že proběhne v naprostém klidu. Jenže pak se objeví Márův nový známý v podání Rosti Nováka, a mejdan nabere nečekaný směr… Ne každý si však bude dnešní sváteční den užívat. Adriana Peškové se pokusí zabojovat o svůj vztah, který se octil nad propastí…

Velikonoce u Nyklů

Vilma Nyklová si nedá pokoj ani o Velikonocích. Opět je v práci, aby si udělala v krámě velký úklid. Lumír s Lexíkem toho hned využijí a zastaví se za ní na koledu. Nyklová je hlavně z malého koledníka nadšená a hned mu dá i zaslouženou odměnu.

Nyklová zároveň Lumíra ujistí, že sama o svátku nebude. Je domluvená s Růžou, že za ní zajde. Později překvapí Lumíra koledník Jarda, který přišel vyšlehat Světlanu. Má však smůlu. Šlehání se nekoná, ovšem pánové si Velikonoce i tak užijí... Pod jakou podmínkou se Jarda vyvlékl z rodinných Velikonoc? Čím Růža zklame Nyklovou? A jaká nepříjemnost zkazí den Světlaně?

Márovy narozeniny

Monika přeje hned ráno Márovi k narozeninám a dává mu svůj dárek – luxusní pokerovou sadu. Mára ji vzápětí vyšlehá pomlázkou. Oba se těší na odpolední oslavu i premiérový kvíz v Coolně. Olda vyzvídá na Monice, jaké překvapení na odpoledne s Márou chystají. Ta mu ale nic neprozradí... Jak se oslava vydaří? Dorazí na ni i Věrka? A co bude zlatým hřebem?

Adriana a Eddie na křižovatce

Skleslá Adriana se zastaví za dědou a Amálkou. Přizná jim, že Eddie je od pátku na služební cestě a že jim to moc neklape. Ti dva se snaží ji povzbudit, moc se jim to však nedaří. Když k nim dorazí i koledník Miki, Adriana raději odejde k sobě. Jakmile se Miki od babičky dozví, že mezi Adrianou a Eddiem to je nějaké špatné, dost mu zatrne... Čím Mikiho zaskočí Adriana? Jak si Eddie užil služební cestu se Zorou? A jak rozčísne svůj trojúhelník? Rozejde se s Adrianou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz