Ulice 31.3.2016 - 3004. díl

Liškovi toho zažili již hodně, ale toto je teda pořádně překvapí a vykolejí. Bedřich s Aničkou sice zažívají krizi, přesto co je to v porovnání s novinou, kterou se dnes dozví. Ráno vypadá ještě všechno idylicky, ale jen do chvíle než se přkvapivě objeví Frantova holka Skyler, která za ním nečekaně přijede. Prvotní Frantovu radost vystřídá hrůza a zděšení, jen co mu Skyler sdělí proč přijela. Opravdu je těhotná, jde jen o aprílový žert? Na ten to fakt nevypadá.

Veronika se hroutí! Co všechno doma přizná?

Zničená Veronika šla do práce nezvykle brzy, protože to doma nemůže vydržet. Zuzaně se svěří, jaká muka od včerejška opět zažívá. Později si začne dělat o vyčerpanou Veroniku velké starosti její táta.

Ujistí ji, že kdyby se mu chtěla svěřit, kdykoliv je tu pro ni. Veronika to již nevydrží a sesype se. Zároveň tátovi přizná, čím si v poslední době prochází a proč ji tak vzalo, že se farář Ryba nechal přeložit na jinou faru. Josef dceru nesoudí, je jí oporou, snaží se ji uklidnit. Do této emočně vypjaté situace však nečekaně vpadne Martin... Co všechno Veronika prozradí Martinovi? Jaká bude jeho reakce? Co bude pro Veroniku nejhorší?

Psychicky i fyzicky vyčerpaná Veronika už nemůže dál. Stále se snaží ovládat, aby na ní nikdo nic nepoznal, ale to se nedá donekonečna. Co ji tak rozhodí, že se nakonec sesype? Před několika dny si Veronika myslela, že už nemůže být hůř. Omyl. Teď zjišťuje, že to může být ještě mnohem horší. Jako by někdo zkoušel, co všechno vydrží. Jenže Veronika je již nyní na pokraji svých sil. Co nevidět proto bude stačit opravdu málo, aby se doma zhroutila. Co všechno ve slabé chvilce přizná?

Velká novina u Skyler

Skyler se bez předchozího varování najednou objeví u Frantovy školy. Tomu nadšení, že ji opět vidí, moc dlouho nevydrží. Vyděšená Skyler mu totiž hned prozradí příčinu, proč tak náhle přiletěla z Amsterodamu. Hledá u něj oporu, ale Franta má co dělat, aby její novinu sám ustál. Skyler je totiž těhotná... Jak si to Franta a Skyler představují dál? A jak na novinku zareaguje Zuzana?

Pro Frantu to bude pořádný šok, když se Skyler najednou objeví před školou. A to ještě netuší, proč Skyler tak náhle z Amsterodamu přiletěla. Co je u ní nového? A jaká bude Frantova první reakce? Na tento den Franta zřejmě hned tak nezapomene. A rozhodně to nebude jen proto, že se opět uvidí se Skyler, která za ním nečekaně přiletí z Amsterodamu. Frantu jeho radost ze shledání tentokrát hodně rychle přijde. Skyler na něj totiž vybalí novinu, která s ním pořádně zamává...

Landová má důkaz

Učitelka Landová požádá ráno Digi, aby dcery vyzvedla z výtvarného kroužku o něco později, protože budou tentokrát potřebovat více času na dokončení svých obrázků. Digi souhlasí, ovšem odpoledne jí je divné, proč jsou holky ve třídě samy, pouze s Landovou. Ta jí vysvětlí, že ostatní děti byly o trochu rychlejší. Pravda je však tentokrát jinde... Proč učitelka Landová chtěla, aby dcery Digi zůstaly ve škole déle než ostatní děti? A co všechno právě dnes Landová rozpoutá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz