Ulice 1.4.2016 - 3005. díl

Učitelka Landová má již delší dobu pocit, že u jejich dvou žaček není doma všechno v pořádku. Bývalého muže maminky dvojčata Páti a Julie podezřívá, že minimálně jednu z dívek zneužívá. Nepřímé důkazy jsou podle ní jasné, ale na vznesení tak závažného obvinění nestačí. Starostlivé učitelce se však nakonec podaří získat důkaz, jež je podle ní nad vší pochybnosti. Jaký? A jak s ním naloží? V Ulici se už dnes večer rozehraje drama, ze kterého mrazí…

Pravda pro Liškovy! Jak přijmou zprávu o těhotenství Skyler?

Anča se zeptá v práci Zuzany na Frantův projekt do školy, který si u ní včera dodělával. Zuzana z odpovědi horko těžko vybruslí. Stále má plnou hlavu starostí kvůli Skyler. Před Ančou se snaží nic neprozradit, ale donekonečna jí lhát nechce.

Zuzana poprosí Frantu a Skyler, aby Liškovým řekli o těhotenství co nejdříve. Stejně jim to jednou budou muset povědět. Franta se nakonec rozhodne, že to udělají hned. Zuzana jim slíbí, že je podpoří, a tak vyrazí za Ančou a Bedřichem s nimi... Jak Anča a Bedřich přijmou jejich novinku? Čeho se nejvíc obává Skyler? A čím Bedřicha naštve Anča?

Otazníky kolem Martina

Martin se domů nevrátil, ani o sobě nedává vědět. Veronika o něj má velký strach, ale podle jejího táty zbytečně. Martin jen potřebuje čas, aby to všechno vstřebal. Ráno oba zalžou dětem, že Martin už je v práci. Veronika se nyní obává toho, aby se o všem nedozvěděli i Rozina s Filipem. A právě Rozina začne už brzy tušit, že se doma něco děje. Po vyučování jí totiž zavolá táta... Proč Martin zavolá Rozině? Co všechno Rozině nakonec poví Veronika? A jak to bude s Veronikou a Martinem dál?

Obvinění Tonyho

Tony zaskočí pohlídat Páťu a Julii, aby Digi mohla zajít do školy za ředitelkou. Digi se pro jistotu Tonyho zeptá, jestli netuší, proč s ní chce ředitelka mluvit. Ten však nemá zdání. Když Digi uvidí v kabinetě i Landovou, dojde jí, že si ji pozvaly kvůli Tonymu. Ovšem ve snu by ji nenapadlo, jaké absurdní obvinění si vyslechne... Jak Digi na obvinění Tonyho zareaguje? Co si o tom myslí Tereza s Puklickou? A jakou dohru to bude mít u Digi doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz