Ulice 4.4.2016 - 3006. díl

Digi Stránská, mainka dvojčat Patricie a Julie, si od pátku připadá jako ve zlém snu. Ředitelka školy jí totiž informovala o podezření třídní učitelky jejích dcer, že jsou zneužívány Antonínem Bendou. Digi ví, že je to nesmysl. Její bývalý manžel Tony jí s holkami hodně pomáhá a nikdy by jim neublížil. Ale jak to vysvětlit ve škole? Dnes do vyšetřování navíc nečkaně zasáhne i svědek, který přijde do ředitelny podat svoji výpověď. Svědek, který má vůči Tonymu už hodně dlouho spoustu výhrad...

Pošle ředitelka na Digi sociálku?

Učitelka Landová ráno ujistí Digi, že jí jde jen o dobro jejích dcer. Digi si o tom ale myslí své. Ihned Landovou odkáže do náležitých mezí. Požádá ji, aby nestrkala nos do věcí, které se jí netýkají. Landová je však stále přesvědčená, že v dané situaci udělala to nejlepší, co mohla.

Později se za Digi zastaví v salonu Věrka. Pro holky donese malý dárek, který by jim ráda sama předala. Iniciativně se nabídne, že je vyzvedne ze školy. Digi to však odmítne. Je vůči ní natolik odměřená, že to vzbudí Jitčinu zvědavost... Co všechno Digi prozradí Jitce? Čím Věrka Marečková všechny překvapí? A jak se ředitelka Puklická postaví k celé kauze?

Krize mezi Veronikou a Martinem

Veronice se ráno uleví, když Martin konečně přijde domů. Ten je očividně zaskočený tím, že se s ní setkává. Veronika by si s Martinem ráda o všem promluvila, ale on jí k tomu nedá šanci. Vezme si jen věci do práce a zase jde. Pro Veroniku to jsou nyní obrovská muka... Čeho se Veronika obává nejvíc? Jak na situaci doma zareagují děti? A co je pro Martina nejhorší?

Obavy Skyler se naplňují

Skyler má stále obrovský strach z rodičů. Bojí se vrátit domů, protože jí je jasné, že zprávu o jejím těhotenství jen tak neskousnou. Franta se nabídne, že pojede s ní, aby měla aspoň nějakou oporu. To Anča zavrhne. Podle ní by měli jet se Skyler do Amsterodamu všichni... Co na Ančin návrh řekne Bedřich? Jak na zprávu o dítěti zareaguje máma Skyler? A co Skyler pořádně vyděsí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz