Ulice 11.4.2016 - 3011. díl

Jáchym Vršovický se v Ulici objevil před pár dny. Od té doby své okolí stále něčím překvapuje. Hlavně Mára, který se s ním náhodou seznámil, jen žasne, co je tenhle chlapík zač. A žasnout bude ještě víc, až dojde řeč na zbraně. Jáchym se v nich totiž vyzná víc, než by kdokoliv čekal. Co na sebe Jáchym prozradí? A proč bude právě s Márou řešit zbraně?

Co je Jáchym zač?

Mára má mít večer v Coolně první kvíz pro veřejnost, ale Monika o něm nechce ani slyšet, protože Márův obličej hraje po páteční bitce všemi barvami. Máru přesvědčí, aby kvíz o týden odložil.

Zároveň mu navrhne, aby pozval Jáchyma k nim na večeři. Ráda by mu poděkovala za Márovu záchranu a také se o něm dozvěděla něco víc. Ostatně není sama. I Máru a Tonyho by zajímalo, co je Jáchym vlastně zač… Co na sebe Jáchym prozradí? Čím překvapí Máru? A čím Moniku?

Lumírovo pečení s Jardou

Nyklová už propadla divadlu stejně jako Růža. Svoji roli poctivě studuje a dokonce si s Lumírem domluví i záskok na zítra, aby mohla jít na zkoušku. Výborně naladěný Lumír jí to rád slíbí. Dnes ho totiž čeká další pečení s Jardou, jež si hodlá užít stejně jako posledně… Jak se Jardovi a Lumírovi povedou speciální koláčky tentokrát? A co udělá za Lumírovými zády jeho máma?

Trable se Šmýdem

Zora by ráda vyrazila s Eddiem dnes večer do divadla, ale Eddie už bohužel něco má. Zklamanou Zoru ujistí, že kdyby to šlo zrušit, udělal by to a večer strávil s ní. Zatímco Eddie řeší své komplikované vztahy, Adrianě se nečekaně vrátí do života Evžen Šmýd. A znovu to bude pořádná podpásovka… Co je u Šmýda nového? Jak to spolu nyní mají Eddie a Adriana? A jak Adriana a Miki?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz