Ulice 12.4.2016 - 3012. díl

Eddiemu začíná paralelní vztah s kolegyní Zorou přerůstat přes hlavu. Ta sice vypadá, že je smířená s tím, jak to nyní je, ale rozhodně nemíní Eddieho přenechat jen tak bez boje jeho partnerce Adrianě. Naopak použije čistě dámské zbraně, aby Eddiemu připomněla, kdo a kde na něj čeká... Jak Eddie zareaguje? A co se mu bude hodně těžce vysvětlovat?

Eddie přistižen se Zorou! Jak to ustojí?

Přesně tomuhle setkání by se Eddie nejraději vyhnul. Právě když bude v hospodě se Zorou na obědě, přijde tam nečekaně taky Adriana. A okamžitě si k nim přisedne, aby si s nimi dala kávu. Zora se díky setkání s Adrianou dozví věci, které jí Eddie tají. A následky na sebe nenechají dlouho čekat... Co Zora provede? A co bude podezřelé Adrianě?

Eddie docela riskuje, když se Zorou chodí na obědy do hospody, kterou má jen pár kroků od domu. Pak se nemůže divit, když dojde k setkání, které by si rád odpustil. Natrefí na ně totiž náhodou Adriana. Jak zareaguje? A jak Eddie se Zorou?

Partyzánština Nyklové

Světlana se ráno trochu obává, jak dopadne dnešní focení pro předvolební kampaň. Je rozhodnutá neslevovat ze svých zásad, i když tuší, že to přinese menší komplikace. Docela velkého překvapení se už záhy dočká Lumír. V pekařství totiž zjistí, že o jeho speciální koláčky je docela velký zájem. A ještě více ho udiví, za jakých podmínek se po nich včera jen zaprášilo... Co všechno praskne na Nyklovou? A jak vyjde Světlaně dnešní focení?

Filipův průšvih

Veronika se doma cítí, jako by byla na vedlejší koleji. Už takhle docela složitou situaci ještě více zhorší telefonát Filipovy učitelky. Ta si pozve rodiče kvůli synovi na kobereček do školy... Co Filip vyvedl? A jak se k tomu postaví Martin?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz