Ulice 15.4.2016 - 3015. díl

Digi Stránská, máma šestiletých dvojčat Patricie a Julie, si připadá jak ve zlém snu. Před dvěma týdny se dozvěděla o podezření učitelky svých dcer, že jeden z nejbližších lidí, které má, její bývalý manžel Tony, údajně zneužívá Páťu. Pro Digi to byl šok, absurdní nařčení, které se snažila okamžitě vyvrátit a vysvětlit. Jenže tím takhle její noční můra zdaleka nekončí. Co všechno musí Digi vydržet? A jak na obvinění zareaguje samotný Tony?

Tony má strach

Digi ráno oznámí učitelce Landové, že u ní včera byla na základě anonymního udání sociálka. Landovou to očividně potěší. Podle ní na jejím podezření asi něco bude, když to už řeší i úřady.

Digi pak o celé záležitosti a šetření sociálky informuje Tonyho. Ten je nejprve v šoku, pak začne panikařit. Obává se, že ho vzhledem k jeho minulosti opět zavřou. Digi se ho snaží uklidnit a být mu oporou, i když sama by nyní potřebovala někoho, kdo by ji ujistil, že všechno bude dobré... Kdo napsal anonymní udání? A kdo dnes zachrání Digi?

Danielin návrh

Tereza sedí od brzkého rána opět nad otázkami k maturitám nanečisto. S Romanem se domluví, že se odpoledne zajedou podívat do nového bytu a vezmou s sebou i Olivera, jenž v něm bude mít svůj dětský pokoj. Zároveň si naplánují i výlet o víkendu. Ovšem už za pár hodin bude všechno jinak... Čím Romana potěší Daniela? A proč bude mezi Romanem a Terezou večer pořádné dusno?

Krize mezi Frantou a Skyler

Franta se marně snaží dovolat Skyler. Je z toho už docela rozhozený, protože Skyler s ním od chvíle, kdy s rodiči odjela do Amsterodamu, nekomunikuje. Franta by se nejraději rozjel za ní, ovšem to mu Bedřich rychle rozmluví... Jak se Franta rozhodl ohledně dítěte? A čím ho hodně překvapí Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz