Ulice 22.4.2016 - 3020. díl

Zjistit v sedmnácti, že čekáte dítě s klukem, který je o rok mladší než vy, a navíc žije v jiné zemi, opravdu není žádný med. Své o tom ví i Skyler, jež otěhotněla s Frantou Hrubým. Oba dva i jejich rodiče jsou najednou postaveni před zásadní problém. Mít dítě v tak mladém věku, nebo ne? A aby toho nebylo málo, Skyler přestala před třemi týdny s Frantou komunikovat, protože ji svým postojem hodně zklamal. Teď se Skyler nečekaně objeví v Praze kvůli svému studiu na vysoké škole. Znamená to, že je rozhodnuto?

Skyler se hroutí

Skyler je na sesypání. Ráno zajde za Ančou, které jediné nyní důvěřuje a se kterou může otevřeně o všem mluvit. Anča se jí okamžitě zeptá na to, co ji momentálně zajímá nejvíc – jak se cítí a jak se rozhodla ohledně miminka.

Zničená Skyler přizná, že je toho na ni už moc. Závěrečné zkoušky ve škole, příprava na studium na FAMU a do toho neustálý tlak jejích rodičů, kteří si myslí, že je na dítě ještě příliš mladá… Jak se ke všemu postaví Franta? Stanou se z něj a Skyler za pár měsíců rodiče?

Tereza na Oliverově turnaji

Oliver zavolá ráno tátovi, aby se ujistil, že mu odpoledne přijde fandit na tenisový turnaj. Pak dost zaskočí Terezu prosbou, aby dorazila taky. Tu to potěší, ale s ohledem na Danielu a vzájemné vztahy se raději opatrně vymluví, že ještě neví, jak to bude mít v práci… Jak dnešní setkání Terezy a Daniely dopadne? A čím Roman vyrazí dech Tereze?

Tondův návrat domů

Tonda se dnes stěhuje od Simony a Rudolfa k sobě domů. Rudolf hned dopoledne přestěhuje s Peškovou pomocí nazpět pohovku, kterou si nechali na pár dní ve volné kóji ve sklepě. Tentokrát se to obejde bez legrácek, ovšem Rudolf panu Peškovi moc nevěří. A už záhy se ukáže, že oprávněně… Jakou srandičku si vymyslí Vlastimil Pešek tentokrát? Kdo to odnese? A jaký bude Tondův návrat domů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz