Ulice 27.4.2016 - 3023. díl

Vilma Nyklová prožívá předvolení kampaň víc než by kdokoliv řekl. Při představě, že by volby vyhrál podrazák a křivák Radek Mastný, jí tlak okamžitě vylétne do závratných výšin. Předvolební plakáty Mastného ji natolik iritují, že se nakonec neudrží a udělá něco, co bude mít dohru dokonce i na policii. A co Mastného pořádně namíchne... Jaroslava Obermaierová a Zdena Hadrbolcová jako dvě výtržnice? Dnešní díl Ulice přinese i hodně humoru!

Nyklová a Růža dopadeny při činu! Čím si zavaří?

Stačí pár skleniček vína, a z Vilmy Nyklové a Růži se rázem stanou největší rebelky Ulice. Tentokrát jim ale jejich kousek nevyjde. Přímo při činu je totiž chytí policie. Co vyvedou?

Z Vilmy Nyklové se stává nejen velká herečka, ale i rebelka každým coulem. Zvláště pokud jde o volební kampaň protivníků Světlany a Lumíra V tu chvíli se Vilma Nyklová nezná a hned ví, jak kampaň náležitě okořenit. Jenže to má jeden malý háček. Rázem se začne pohybovat na hraně zákona…

Šok pro Eddieho, Zora je těhotná?

Eddie si tentokrát oběd se Zorou příliš neužije. Ta totiž přijde s nečekanou novinou, která Eddieho pořádně vykolejí. Zaskočí i samotnou Zoru, jež něco takového přeci jen nečekala. Rozhozený Eddie vzápětí slíbí Adrianě, že s ní večer zajde na balet. Miki si přišel opět posedět do Coolny. Adriana ho ale tentokrát neobslouží, protože jim už dluží docela dost peněz. Dokud všechno nezaplatí, nenalijí mu. Jenže Miki je momentálně bez peněz… Jak to ti dva vyřeší? Čím Eddie překvapí Adrianu? A proč si začne dělat starost o Mikiho už i Vlastimil Pešek?

Jáchymovo tajemství

Monika sedí od rána nad financemi, aby zjistila, jestli s Márou dají dohromady potřebný obnos na zaplacení cesty do Afriky. Ten se ale kvůli dovolené nechce zadlužovat. Monika později o Africe básní i rodičům. Nevzdává se naděje, že tam s Márou přeci jen odletí... Co Monice přizná Jáchym? A jak je na tom Tony čelící nepodloženému obvinění z pedofilie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz