Ulice 3.5.2016 - 3027. díl

Eddie Rambousek je v koncích. Musí udělat jeden hodně nepříjemný a bolestivý řez, aby se na sebe ještě někdy mohl podívat do zrcadla. Musí přestat lhát všem okolo. Dostal se do bodu, kdy už nemůže mít dva vztahy - s Adrianou a Zorou. Jeden z nich musí ukončit. A odhodlá se k tomu právě dnes. Jenže to bude mít docela nečekaný příběh...

Páťa a Julie se poperou kvůli Tonymu

Páťa a Julie jsou ráno přešlé kvůli Esterčině zrušené oslavě. Chtějí jí vzít draka, kterého pro ni vyrobily, do školy, ale Digi jim to rozmluví. Poradí jim, aby počkaly na náhradní oslavu.

Učitelka později zavolá Digi, ať si holky odvede ze školy dříve. A to nejen kvůli tomu, že jsou hodně malátné. Navíc se o přestávce porvaly s Esterkou. To Digi hodně překvapí, protože Esterka je jejich nejlepší kamarádka… Co se stane ve škole? Čemu všemu teď holky čelí? A s čím se musí nečekaně poprat Digi?

Růža překvapuje

Růža se už těší na svou velkou premiéru. Zuzana s Ančou si u ní hned objednají vstupenky, aby o její představení nepřišly. Zuzana se při té příležitosti před Růžou podřekne, že za chvíli budou babičky. Ta si zpočátku myslí, že si z ní dělají srandu. Zuzana s Ančou ji však ujistí, že tohle žádná sranda není… Čím Růža překvapí Anču? Co je u ní nového? A čím Anča pořádně zaskočí Růžu?

Rozchod se Zorou

Drbohlav je nadšený, jaký skvělý pracovní tandem má v Zoře a Eddiem. Eddie však vzápětí překvapí Zoru přiznáním, že už takhle prostě nemůže dál. Nechce všem dokola lhát, a tak se rozhodl k radikálnímu vyřešení celé situace. Jenže Zora zareaguje na rozchod tak, jak to Eddie ani v nejmenším nečeká… Co Zora udělá? Před čím bude Eddieho varovat Matěj? A co Eddie poví ve slabé chvilce Adrianě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz