Ulice 9.5.2016 - 3031. díl

Jak by měla vypadat nápaditá a romantická žádost o ruku? Každý si ji představuje a plánuje trochu jinak, aby na svou vyvolenou co nejvíce zapůsobil. Stejně je na tom i Rudolf Hložánek. Jenže osud jako by se spikl proti němu. V minulých dnech mu pokaždé zásnuby se Simonou Pavlicovou něco překazilo. Dojde k nim až nyní, navíc za asistence jeho bratra Tondy, takže bude postaráno o romantiku, ale také o humor...

Rozinino focení

Rozina se zastaví za tátou v dílně ve chvíli, kdy ten se bude pomalu chystat vyrazit na obhlídku dalšího bytu. Rozině, jež se nabídne, že s ním zajde na oběd, to po chvilce zaváhání i přizná. Ta ho zaskočí zprávou, že by chtěla bydlet s ním. Požádá ho, aby na to bral při výběru bytu zřetel.

Odpoledne má Rozina focení charitativního kalendáře. Atmosféra ve studiu je opět báječná. Oskar i Jakub srší humorem, což se samozřejmě podepíše i na samotném focení… Jak focení dopadne? Čím fotograf pořádně vykolejí Rozinu? A co bude následovat u ní doma?

Mára překvapuje

Mezi Monikou a Márou je ráno docela velké dusno. To ještě více vzroste, když Monice zavolá klient kvůli cestě do Tanzanie. Ač nerada, Monika jeho nabídku odmítne. A košem dá později i mámě, která počítá s tím, že s ní pojede na wellness víkend… S kým nakonec Jitka vyrazí? Čím Jáchym vykolejí Máru? A čím Mára překvapí Moniku?

Žádost o ruku

Mirka zajde dopoledne za Simonou, aby ji požádala o pohlídání Tondy. Potřebovala by zajet na chatu a ráda by tam zůstala i přes noc, aby vše stihla zařídit. Simona jí samozřejmě vyjde vstříc. To ale netuší Rudolf, jenž s ní má na dnešní večer už své plány. Chce ji totiž požádat o ruku… Jak je na tom Tonda? Proč začne na Mirku žárlit? A jak dopadnou Rudolfovy plány?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz