Ulice 10.5.2016 - 3032. díl

Jaké je zákulisí modelingu? Na modelky čeká spousta nástrah, ať jsou začínající nebo se ve světě modelingu již nějakou dobu pohybují jako Rozina Maléřová. Právě ta zažije při focení hodně perné chvilky, kvůli kterým se sesype. A to nepůjde o erotické prádlo. Může si za to sama? A jaké budou následky? Právě tahle událost hodně zamává se vztahy v rodině Maléřových a výbušného tátu Martina přiměje k akci...

Rodiče Skyler v šoku! Jaké je čeká u Liškových přivítání?

Tohle zavání docela velkou pohromou. Jen co van Ruyterovi dorazí k Liškovým, už aby se měli ve střehu. Proč? Co je pořádně zaskočí?

Od této návštěvy van Ruyterových si Liškovi hodně slibují. Potřebují s nimi navázat co nejlepší vztahy vzhledem k tomu, co je čeká do budoucna, a taky se s nimi domluvit, jak to bude dál s těhotnou Skyler a Frantou. Přestože se Liškovi snaží, seč mohou, z rukou se jim vymkne už samotné přivítání. S jednou eventualitou totiž opravdu nepočítali… Tomu se říká přivítání! Co rodiče Skyler docela rozhodí hned po příjezdu k Liškovým?

Rozzuřený Martin si vyřizuje účty s fotografem! Co mu udělá?

Rozina je dost rozhozená i po ránu. Na náladě jí nepřidá ani Filipovo vyzvídání ohledně včerejška, ani fotografova strohá zpráva, v kolik hodin má přijít na další focení do ateliéru. Rozina na ni neodpoví, takže fotograf jí později zavolá, aby si termín potvrdili. Když Rozina odmítne kalendář dofotit, fotograf jí začne nevybíravě vyhrožovat. Vynervovaná Rozina se svěří se vším Viki. Ta jí poradí, jak focení ustát… Jak focení dopadne? Proč a jakou dá Martin lekci fotografovi? A co všechno se provalí u Roziny doma?

Tonda žárlí

Simona s Rudolfem ráno probírají krizi mezi Tondou a Mirkou. Simona by se nedivila, kdyby Mirka Tondu po jeho uzdravení opustila. Rudolf ale stále věří, že manželství těch dvou má ještě šanci. Žárlivému Tondovi proto později domlouvá, aby na Mirku nenastoupil hned, jak se uvidí. Jenže ten právě to udělá… Jak Mirka zareaguje? Proč včera lhala? A kdy bude svatba Simony a Rudolfa?

Skyler a její rodiče jsou tu

Franta se už nemůže dočkat příjezdu Skyler. Ta je pro něj nyní prioritou, ovšem Bedřicha ujistí, že nebude zanedbávat ani školu. Bedřich s Ančou jsou z příjezdu van Ruyterových trochu nervózní, protože je čeká zásadní rozhovor, jak to bude s Frantou a Skyler dál. V ten nejméně vhodný okamžik se ale vyloupne opět Miloš, aby s Bedřichem oslavil jeho narozeniny… Jak to teď má Miloš s Evou? Co hodně zaskočí van Ruyterovy? A co Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz