Ulice 11.5.2016 - 3033. díl

Na tyto narozeniny Bedřich Liška hned tak nezapomene. Přitom nemá v nejmenším úmyslu je tentokrát slavit, protože ho čeká setkání s rodiči sedmnáctileté Skyler, která v únoru otěhotněla s jeho šestnáctiletým synem. A rodiny mají opravdu co řešit! Jenže svérázný Miloš Knobloch, jenž patří tak trochu do rodiny Liškových, na takové události nezapomíná. Tím spíš, když se dozví, že z Holandska přijela i Skyleřina máma Justine, která se mu hodně líbí. Přeci si nenechá ujít příležitost opět se s ní setkat a oslnit ji svým šarmem...

Co Miloš provede otci Skyler?

Tohle vypadá hodně nebezpečně. Miloš ve snaze zapůsobit na Justine dost zavaří Jean Claudovi, jejímu muži. Co mu vyvede?

Jen co se Miloš objevil ve dveřích Maxova krámku, Liškovým došlo, že je zle. Nejen že s van Ruyterovými neproberou, co potřebují. Navíc jim je jasné, že tohle posezení nebude jen tak. Znají Miloše. Když začne pít, neví, kdy skončit. Teď chce ještě ke všemu zapůsobit i na Justine a současně se tak trochu zbavit svého soka, jejího muže. Jak? Z toho kouká pořádný malér! Co Miloš zase vyvede?

JRozzářená Helena přijde neohlášeně za Ančou do pekařství. Ráda by si s ní promluvila, ale Anče se do toho evidentně moc nechce. A už vůbec ne před zvědavou Nyklovou. Vymluví se proto na práci a taky návštěvu van Ruyterových.

Liškovi vyrazí odpoledne s Justine a Jean Claudem do Maxovy kavárničky, aby společně probrali, jak to bude dál se Skyler a Frantou. Než si ale stihnou cokoliv pořádně říct, přišine si to i Miloš… Co Miloš provede Jean Claudovi? Vyjdou mu jeho plány? A jak Anča ustojí setkání s Helenou?

Martinovo nečekané rozhodnutí

Veronika ráno oznámí Rozině, že si bude v agentuře stěžovat na fotografovo chování. Rozina se jí to snaží vymluvit, takže vyjde najevo, že focení nebylo přes agenturu. Naštvaná Veronika jí pohrozí zákazem modelingu, což Rozinu namíchne. Zkoprnělému Filipovi vzápětí oznámí, že se co nejdříve odstěhuje a bude bydlet s tátou… Co na to řekne Filipovi Martin? A jaká bude reakce Veroniky, až se to dozví? Znamená to konec rodiny i manželství Maléřových?

Květiny intriky

Světlaně a Denise dělají starost výsledky předvolebního průzkumu. Začíná je totiž dohánět strana Radka Mastného, zatímco ta Lumírova ztrácí čím dál víc. Světlana si ale nedovede představit, že by právě s Mastným šli po volbách do koalice. A tak Lumíra trochu popíchne, aby se jeho strana začala více snažit… Jaký podraz udělá na Světlanu Květa? A s jakou novinkou se vytasí Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz