Ulice 18.5.2016 - 3038. díl

Co všechno by kámoš neudělal pro svého parťáka, aby si konečně našel holku? Podle Oty Puklického není normální, ž ekolega a nejlepší kamarád David Kučera již několik měsíců poustevničí sám. A tak dělá všechno pro to, aby mu nějakou krásku dohodil. Jenže tentokrát to již vážně přežene. David se bude jen divit, jaký je o něj najednou zájem... Co Ota udělá? A jaké to bude mít následky?

Martin otevřeně o svém obvinění! Co Veronice zamlčel?

Martin hned po návratu z policie Veronice i dětem řekl, co mu hrozí. Má to ale jeden malý háček. Nepověděl jim celou pravdu. Jaká je?

Trestní oznámení s Martinem docela zamávalo. Nečekal, že by mohl mít takové polízanice kvůli jedné ráně pěstí. Fotograf Baloun se jemu i Rozině zjevně mstí za to, co se stalo. Přestože je vyšetřování teprve na začátku, Martin se už nyní dost obává, jak dopadne. Veroniku a děti v úterý sice jakžtakž uklidnil, ale sám má docela nahnáno. To podstatné totiž své rodině zamlčel. Co? Jak to s ním vypadá doopravdy?

Hedvika je tu! Čím hned zavaří Otovi?

Tohle Ota vážně nečeká. Kde se vzala, tu se vzala, najednou ho ve škole přepadne Hedvika. Spolu s ní se ale přižene i další malér. Jaký?

Ota se právě kvůli Hedvice už několik dní griluje ve vlastní šťávě. Rád by ji získal zpět, jenže ta mu kupodivu hned kolem krku neskočila. Naopak ho nechává dost dlouho v nejistotě, jak to s nimi bude dál. A do toho na Otu tlačí jeho matka, která chce konečně Hedviku pozvat na oběd. Na nebohého Otu je toho už takhle ažaž. Jenže ono může být ještě hůř. Stačí, aby se Hedvika nečekaně objevila ve škole… S jakými zprávami Hedvika za Otou dorazí? A čím se mu hned postará o další problém?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz