Ulice 20.5.2016 - 3040. díl

Co to znamená chovat se zodpovědně, pokud jste v prvém trimestru těhotenství? Podle sedmnáctileté Skyler není těhotenství žádná nemoc. Zbytečně neriskuje, ale na druhou stranu kvůli tomu nehodlá svůj život od základů měnit. Jenže až příliš starostlivá Anča na to má trochu jiný názor. Skyler neustále poučuje a zásobuje ji dobrými radami. Té už však dojde trpělivost... Co bude pro Skyler poslední kapkou? Jak moc se to mezi nimi vyhrotí?

Anička se setkává s Helenou

Anča se ráno svěří Bedřichovi, že má trochu obavy ze setkání s Helenou Halamovou. Zato na křest CD a koncert Bedřichovy kapely se už moc těší. O pár hodin později se ukáže, že Ančiny obavy byly oprávněné.

Anča je rozhodnutá vrátit Heleně peníze za letenky a hned se zase vrátit do práce, ale Helena setkání okamžitě využije ke svým cílům. Ráda by s Ančou něco probrala, něco, co se týká i jí. Ostatně Anča není sama, komu zasáhne do plánů někdo jiný. Nečekané komplikace musí řešit i Bedřichova kapela… Jak setkání Anči a Heleny dopadne? A jak koncert Bedřichovy kapely? Proč Skyler dojde trpělivost a chytne se s Ančou?

Moničina oslava

Jáchym se ráno zastaví za Márou kvůli Tonymu. Jednak o něm má nějaké nové informace, jednak by ho zajímalo, jak je to obviněním Tonyho z pedofilie. Stále mu to nejde z hlavy. Podle něj si něco takového někdo jen tak nevymyslí. Později musí Tonyho řešit i Monika, které jeho zmizení docela dost komplikuje život… Co je u Tonyho nového? Jak na tom jsou Lída s Janem? A kdo hodně překvapí na Moničině oslavě?

Rezignovaný Tonda

Simona se opět zastaví za Tondou, aby mu pomohla při rekonvalescenci. Mirka si jí hned postěžuje, že musela vyhodit další rehabilitační sestru. Samotný Tonda je už docela rezignovaný, až to Simonu zaskočí… Co Tonda provede Simoně? A jaká bude Rudolfova a Simonina svatba?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz