Ulice 23.5.2016 - 3041. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Jáchymovi setkání s dcerou nevyšlo

Monika ráno upozorní Máru, že by měli co nejdříve zaplatit zálohu na cestu do Tanzanie. Mára se marně snaží dovolat Jáchymovi, aby si od něj půjčil slíbené peníze, a tak se za ním zastaví v penzionu.

Od Henryho se Mára dozví, že Jáchym od soboty pije. Ten se záhy objeví naprosto převálcovaný, a to nejen kvůli pití. Navíc to vypadá, že právě v pití chce i nadále pokračovat… Co se to s Jáchymem děje? Co Márovi přizná? A čím ho později zasáhne advokát?

Jak na Tondu?

Simona se ráno chystá opět za Tondou. Rudolf jí je vděčný za to, jak se o bráchu stará, ale na druhou stranu jí domlouvá, aby to s tou péčí tolik nepřeháněla. Jenže Simona prostě nechce nechat Tondu ve štychu. Jak se později ukáže, její obavy jsou oprávněné. Tonda je totiž čím dál víc rezignovaný… Jakou metodu si Simona vymyslí na Tondu tentokrát? Co na to Mirka? Na čem se Simona a Rudolf nakonec dohodnou? A čím Rudolfa vykolejí Vlastimil Pešek?

Nyklová jde do boje

Světlana a Denisa řeší případnou koalici po volbách. Shodnou se na tom, že ji nechtějí ani se stranou Mastného, ani s extremisty. Jejich tiskové prohlášení okamžitě namíchne Květu a Mastného, jemuž ve volebním párty stanu ujede, že Světlana je příbuzná mafiána… Jak se pustí do předvolebního boje Nyklová? A čím Nyklovou pořádně zaskočí Růža?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz