Ulice 24.5.2016 - 3042. díl

Tony Benda, jenž čelí nepodloženému obvinění, že zneužívá dcery své exmaželky Digi Stránské, je už několik dní nezvěstný. Tlaky z okolí byly tak velké, že to již prostě nezvládl. Jeho kauza si začala žít vlastním životem. To, že je Tony nevinný, téměř nikoho nezajímá. Okolí se na něj začalo dívat jako na zvrhlíka, jenž ve společnosti "slušných lidí" nemá místo. Jenže tenhle hon na čarodějnice neodnáší jen on sám. Už brzy se paradoxně obrátí i proti té, která chtěla Julii a Patricii Stránské chránit...

To je trapas! Kdo dá pořádnou lekci Rudolfovi?

Tímhle se Rudolf určitě nikde chlubit nebude, zato vás to stoprocentně pobaví. Takový trapas se totiž zadaří opravdu jen málokdy. Co se stane? Proč Rudolfovi zmrzne úsměv na rtu?

Rudolf si prostě nedá pokoj. Za vším, co se týká Vlastimila Peška, vidí jen další legrácku, kterou ho chce pan domácí napálit. Jakmile se dozví, že se právě přes něj hlásí další rehabilitační sestra k jeho bratrovi, okamžitě má jasno – tohle je jen další Peškova bouda. A podle toho taky tuto sestru u bráchy přivítá. Co udělá?

U Tonyho přituhuje! Proč se o něj začne zajímat policie?

Čím dále se Tony neozývá, tím větší obavy o něj ostatní mají. Zajde to dokonce tak daleko, že Digi na něj nechtěně upozorní i policii. Jak moc mu zavaří? Tony o sobě nedává už přes týden vědět. Digi si o něj dělá takové starosti, že ho začne řešit dokonce i s Hermanem, aniž by tušila, s kým má doopravdy tu čest. A tak prozradí něco, při čem kapitán z kriminálky hned zbystří. Zavaří tak nechtěně Tonymu ještě víc? Herman v sobě kriminalistu nezapře! Co mu začne být podezřelé?

Divadelní premiéra

Rozzuřená Květa si stěžuje Mastnému, jak se po nich Nyklová opičí při předvolební kampani. Ovšem na rozdíl od ní má Květa v záloze ještě jeden trumf. Neprozradí však jaký. Jen si je jistá, že to bude opravdu pecka.

Světlana si pomoci a nasazení Nyklové váží. Jen by ráda dělala kampaň trochu jinak, bez laciných gest, jako je například rozdávání koláčů zdarma. Nyklové se to moc nezdá, ovšem Světlana ji nakonec přesvědčí. Nyklová má navíc před svou velkou premiérou i jiné starosti než soutěžení s Květou… Jak premiéra nakonec dopadne? Kdo a jak ji zachrání? A čím všechny překvapí Květa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz