Ulice 25.5.2016 - 3043. díl

Předvolební boj v Ulici se vyostřuje! Radkovi Mastnému a jeho partnerce Květě Vavruškové jde o hodně - o ovládnutí radnice a z toho vyplývající benefity pro jejich podnikání. Ve Světlaně Nyklové ale mají velkého soupeře, jenž by mohl být překvapením letošních komunálních voleb. Jak tomu zabránit? Květa Vavrušková udělá něco, z čeho bude pořádné pozdvižení v celé Ulici...

Světlanu dohání její minulost

Tohle je prostě pecka dne. Drbny Urbanová a Migašová donesou s očima navrch hlavy Vilmě Nyklové dnešní vydání Plesku, ve kterém se hned na titulce obouvají do Světlany kvůli jejímu příbuzenství s mafiánem a zabití člověka.

Šokovaná Nyklová Světlanu okamžitě hájí, že to bylo celé jinak, ovšem na tuhle jobovku je krátká. Zatímco Světlana se snaží čelit tomuto nadělení, spokojená Květa se pochlubí svým dílem Mastnému. Vděku se však nedočká… Jak Mastný zareaguje? A jak Světlana a její blízcí tento špinavý útok ustojí?

Výsledky šetření sociálky

Přešlý Tony přijde do Coolny hned ráno, aby zjistil, na čem je. Monika mu dá sice dost velké kapky, ale nevyhodí ho. Jen mu nařídí, aby okamžitě nastoupil do služby. Tony jí rád vyhoví, má to však jeden malý háček. Musí se dnes dopoledne ještě sejít s úřednicí ze sociálky. Márovi pak Tony přizná, že byl na tom testu… Čím úřednice vykolejí Tonyho i Digi? K jakým výsledkům sociálka dospěla? A co bude pro Tonyho další ťafkou?

Kapky od Zory

Eddie si naivně myslel, že po rozchodu mohou být se Zorou opět přátelé jako dřív. Jenže Zora ho rychle vyvede z omylu. S Eddiem nekomunikuje, jednoduše ho ignoruje. Už to by Eddiemu bohatě stačilo. Ovšem tento Zořin šprajc se začíná podepisovat i na jejich práci, což pořádně namíchne Drbohlava… Co se stane? Jak to Drbohlav vyřeší? A čím Eddie překvapí Adrianu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz