Ulice 26.5.2016 - 3044. díl

Týden maturit v Terezině třídě pomalu vrcholí. Právě v těchto dnech se komisi představí ti, jejichž osudy jste sledovali po celá jejich studia na střední škole - Jana a Míša Krausovi, Nanny Pekárková či Miki Seidl. Jak jejich zkoušky z dospoělosti dopadnou? Jednomu z těchto studentů do smíchu moc nebude... Maturity v Ulici s třídní profesorkou Terezou Jordánovou, která sama před šesti lety na stejné škole maturovala. Jak si povede coby zkoušejícící pedagog?

Učitelka Landová v šoku! Co jí Digi oznámí?

Digi a Tony si učitelku Landovou náležitě vychutnají. Na tuhle chvíli oba několik týdnů toužebně čekali. Konečně mají černé na bílém, že Tony je nevinný. Kromě výsledků šetření sociálky pro ni ale bude mít ještě jednu novinku. Jakou?

Digi a Tony mají konečně v ruce potvrzení ze sociálky, že Tony není žádný pedofil a dcery Digi rozhodně nezneužívá. Okamžitě se proto pustí do očištění Tonyho jména a likvidování napáchaných škod. Začnou s tím ve škole, kde celá kauza vznikla. Společně si počkají na učitelku Landovou, aby jí výsledek šetření sociálky oznámili. A navrch ještě i kroky, jež hodlají v nejbližší době podniknout, kroky, které učitelku Landovou hodně zaskočí. Čím Digi s Tonym naprosto vykolejí učitelku Landovou?

Tony a Digi hned ráno ve škole zjistí, že ještě zdaleka nemají vyhráno, i když dostali od sociálky černé na bílém, že Tony není žádný pedofil. Lidi se na něj kvůli drbům stejně dívají skrz prsty. Matka Esterky mu udělá hysterickou scénu, jen co ho spatří ve škole.

Digi je proto na učitelku Landovou hodně namíchnutá, neboť právě ona celou tuto kauzu odstartovala. Spolu s výsledky šetření jí proto chladně oznámí, k jakým následným krokům se co nejdříve chystá. To Landovou hodně zaskočí. V první chvíli se samým překvapením nezmůže na slovo… Čím učitelka Landová vykolejí Digi? Proč se do Tonyho pustí Jáchym? A co mu provede Nyklová?

Zora si vyřizuje účty s Eddiem

Eddie se i nadále snaží se Zorou komunikovat, jenže ta je vůči němu stále chladná jak ledová královna. Eddie ji navíc nechtěně raní svým telefonátem s Adrianou, jenž Zora náhodnou zaslechne. Zatímco Eddie je evidentně šťastný, ona se jen trápí. A tak využije první příležitosti, aby Eddiemu opět trochu znepříjemnila život… Co Zora vyvede? Proč začne Eddiemu dokonce i vyhrožovat? A co bude podezřelé Adrianě?

Romanovy novinky

Mikiho čeká už zítra zkouška dospělosti. V Coolně se ještě učí češtinu, ve které má přeci jen stále mezery. Přesto věří, že maturitu dá. Spoléhá na to, že vždycky najde nějaký záchytný bod, od kterého se pak odpíchne dál. Zatímco Miki se snaží dostat do hlavy ještě literaturu, Jana, Míša, Jakub a další se dnes zapotí před maturitní komisí… Jak dopadnou? A s jakými novinkami přijde domů Roman?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz