Ulice 27.5.2016 - 3045. díl

Mohou spolu bývalí milenci Zora Kruntorádová a Eddie Rambousek fungovat v jedné firmě? Eddie věřil, že ano, ovšem Zora mu tak zatápí, že o tom on sám začíná pochybovat. Co by měl udělat, aby mu odpustila? A dá se vůbec něco takového, co jí provedl, odpustit? Eddie se nakonec odhodlá ke kroku, kterým, jak věří, vše vyřeší... K čemu se Eddie rozhodne? A jak na to zaraegují ostatní?

Miki u maturity

Miki zajde k babičce na snídani na posilněnou před maturitou. Všichni včetně Adriany ho povzbuzují, ale Miki je kupodivu stále v klidu. O svaťáku a ještě celý tento týden ležel v učení, takže věří, že zkoušku dospělosti dá.

Během samotné maturity ale Mikiho smích přejde. I na něj dolehne všudypřítomná tréma. Tereza se snaží během maturit studentům pomáhat, jak jen to jde. Vystresované Nanny svými otázkami vlastně radí, takže ta statečně bojuje před komisí, zatímco Miki se připravuje na potítku… Jak Miki a Nanny dopadnou? Co Terezu hodně raní? A jak na to zareaguje Roman?

Eddie dává výpověď

Mezi Zorou a Eddiem je dusno hned od rána. Zora Eddiemu nic nedaruje a ztrpčuje mu život čím dál víc. Eddiemu už pomalu dochází trpělivost. Navíc si začíná uvědomovat, že Matěj měl pravdu, když ho před Zorou varoval. A tak se rozhodne k něčemu, co Drbohlava hodně zaskočí – dá výpověď… Jak se k tomu Drbohlav postaví? Co Zora vyvede Eddiemu tentokrát? A co bude hodně podezřelé Adrianě?

Špatné zprávy pro Martina

U Maléřových doma panuje zdánlivá idylka. Martin chystá s dětmi ráno snídani, u dřezu v kuchyni panuje docela dobrá nálada. Martin si ale stále drží odstup od Veroniky, která to bolestně vnímá. Ve chvíli, kdy Martinovi zavolají z policie, ale rodina začne držet pevně při sobě. Martin se totiž dozví špatné zprávy… Jaké? Co Rozině prozradí Oskar? A proč bude mezi Veronikou a Martinem zase dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz