Ulice 31.5.2016 - 3047. díl

Den dětí se blíží, nejvyšší čas pustit se do příprav. Zatímco Nyklovi plánují uspořádat akci pro děti, aby si svůj svátek užily, Květa Vavrušková a Radek Mastný v tom vidí jen příležitost, jak se zviditelnit před pátečními volbami. A podle toho taky tento svátek pojmou. A nejen to, Mastný udělá všechno pro to, aby v příštích letech vládl na radnici právě on...

Martin a Veronika opět spolu?

Veronika má opět naději, že u nich doma bude všechno jako dřív. Martin se jí totiž v manželské posteli postará o nádherné a hodně něžné probuzení. Filip je šťastný, že se rodiče opět dávají dohromady, ale Rozina z toho moc nadšená není.

Rozině vadí, že se rodiče rozhodli řešit krizi právě takhle. Podle ní se to mezi rodiči už nikdy úplně nespraví, To, co stalo, bude stále mezi nimi. Odpoledne ale už bude celá rodina opět držet při sobě. Martin jí totiž poreferuje, jak proběhlo jeho setkání s fotografem Balounem… Proč se s ním chtěl Baloun sejít? Co si o tom ostatní myslí? A s čím se Jardovi svěří Martin?

Tereza se sype

Tereze je ráno dost mizerně, ale do školy vyrazí jako normálně, aby přišla na jiné myšlenky. Ota s Davidem se hned zajímají, jak to včera dopadlo a jak jí je. Tereza bez obalu přizná, že se s Romanem rozešla i jak se cítí. Už takhle je toho na ni až až. A vzápětí bude ještě hůř, protože Miki vyhození od maturity prostě jen tak neskousne… Proč Tereze povolí nervy? A co večer přizná Gábině? Opravdu je mezi ní a Romanem konec?

Mastný boduje

Nyklovou hodně zaskočí, když jí Světlana a Lumír prozradí, že zítřejší akci ke Dni dětí budou dotovat ze svého. Okamžitě jim navrhne, aby toho využili aspoň k agitaci před volbami, ale to oba odmítnou. Jednak to pořádají kvůli dětem, jednak kampaň dnes končí… S jakým tahem přijde Mastný? Co vymyslí Květa? A jak dopadne další představení Romea a Julie, ve kterém hrají Nyklová a Růža?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz