Ulice 8.6.2016 - 3053. díl

Zadaný Eddie Rambousek udělal jednu velkou chybu, když si před pár měsíci začal s kolegyní Zorou Kruntorádovou. Románek sice po několika týdnech ukončil, aby nemusel všem lhát, ale pro Zoru to rozchodem rozhodně neskončilo. Právě naopak. Eddiemu začala dělat peklo ze života. Kam až zajde? Tentokrát se vypraví do Coolny, aby si popovídala s jeho přítelkyní Adrianou... Nebo že by na lov?

Zora přitvrzuje! Co prozradí Adrianě?

Zoře nestačí dělat Eddiemu problémy v práci. Teď mu to chce pořádně osladit i v soukromí. Co udělá? Proč zajde do Coolny?

Adriana si o Zoře myslí své. Ovšem tentokrát jí tahle Drbohlavova pravá ruka vyrazí dech, jen co vejde do Coolny. Takovou ji totiž nezná. Zora si dá na sobě opravdu záležet, aby jí to hodně seklo. Ne náhodou pak v Coolně zamíří rovnou na bar za Adrianou. Bez obalu jí přizná, že by jí potřebovala něco říct…

Adriana má k ránu noční můry. Eddiemu přizná, že je to kvůli Evženovi, který se včera po delší době opět objevil. Adriana si ho nechce znovu pustit do života a zažívat opět to, co v zimě. Na druhou stranu jí na něm stále záleží.

Eddie jí poradí, aby zavolala Evženovu lékaři. Tak aspoň zjistí, jestli tentokrát mluvil pravdu a jak na tom skutečně je. Samotnému Eddiemu pro změnu naloží Zora. Objeví se v Coolně celá vyfiknutá, aby si promluvila s Adrianou. A nejen to… Co všechno Zora poví Adrianě? Co má v plánu? A co Adriana zjistí o Evženovi?

To je oběť! Co všechno si Herman vytrpí pro lásku?

Kapitán Herman je skutečně muž činu. Příležitost, kterou od Digi dostal, hodlá beze zbytku využít. A tak ráno bude stepovat před Coolnou, aby se s ní konečně trochu sblížil. Za jakou cenu?

Jestli si Digi myslí, že se její ctitel jen tak vzdá, je na velkém omylu. Kapitán Herman se ráno na domluvené společné běhání opravdu přišine. Na rozdíl od Digi moc čerstvě působit nebude. A už vůbec nebude vypadat na to, že by pro něj byl ranní běh tou nejlepší zábavou pod sluncem. Jenže milá Digi se s ním nehodlá párat ani tentokrát. Čím ho dorazí?

Kapitán Herman ráno opravdu dorazí na sraz s Digi, i když po včerejšku není v nejlepší kondici. Přesto s ní vyrazí běhat. A Digi ho rozhodně nešetří. Později se však Digi dozví něco, co jí nasadí dost velkého brouka do hlavy. Konečně i ona zjistí, s kým má doopravdy tu čest. A to jí moc velkou radost neudělá… Co k tomu Digi řekne Tony? A čím Tonyho hodně překvapí Věrka?

Rudolfova rozlučka se svobodou

Svatba Simony a Rudolfa se blíží. Rudolf se dnes ale dozví jednu špatnou zprávu – na svatbě nebude jeho syn, kterého šéf neuvolní z práce. Simona Rudolfovi navrhne, že kvůli tomu svatbu odloží. To však Rudolf rázně zamítne. Svatba bude, jak se domluvili. A dnes se Rudolf rozloučí se svobodou… Jak Rudolfova rozlučka dopadne? A čím Tonda namíchne Mirku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz