Ulice 9.6.2016 - 3054. díl

Tonda Hložánek býval před svou mrtvicí velkým milovníkem života. Teď si může o nejrůznějších neřestech nechat jen zdát. A bohužel i o manželských radovánkách, které mu už hodně chybí. O to více se ovšem snaží, aby dostáhl svého. A půjde na to opravdu rafinovaně. Tak rafinovaně, že jeho žena nebude věřit vlastním očím, když se nečekaně vrátí domů. Poprvé ho totiž nachytá přímo při činu...

Další podpásovka od Zory! Co Eddiemu provede tentokrát?

Adriana tentokrát nic netají. Jen co se potká s dědou, přizná mu, že o sobě dal opět vědět Evžen Šmýd i že se za ním chystá do léčebny. Peška tím moc nepotěší, ale Adriana ho ujistí, že to zvládne.

Eddie je na tom momentálně daleko hůř než Adriana. Sice se snaží, aby na něm nikdo nic nepoznal, jenže kvůli Zoře má nervy na pochodu. Ta ho v tom ještě více vykoupe, když ho bez mrknutí oka opět potopí před Drbohlavem. A nejen to. Dokonce mu začne otevřeně vyhrožovat… Proč Eddiemu rupnou nervy? Co bude podezřelé Adrianě? A jak Adriana ustojí návštěvu léčebny?

Zhrzená Zora dělá Eddiemu ze života peklo. Kam až míní zajít? V práci mu to zavařila již docela slušně, ale pořád jí to je zjevně málo. S čím vyrukuje tentokrát?

Zora si Eddieho v poslední době pořádně vychutnává. Ví, že ho má v hrsti, a podle toho se i chová. Zkouší, co všechno si může dovolit. Se zadostiučiněním sleduje, jak se Eddie škvaří ve vlastní šťávě. Tentokrát ho opět potopí u Drbohlava. Čím? Zora zasazuje Eddiemu další úder! Jaký?

Jak dopadnou Tondovy choutky?

Rudolf povypráví Simoně, jaký poprask nastal na jeho rozlučce se svobodou. Ani jeden z nich by nečekal, že si Tonda vybaví, co mu Simona řekla, když byl v bdělém kómatu. Tím ovšem Tondovy eskapády zdaleka nekončí. Dnes pořádně vypeče Simonu, která za ním opět zajde kvůli jeho rehabilitaci. Tonda ji pojme po svém, což nepředstavitelně rozlítí Mirku, jež vpadne do toho nejlepšího… Co Tonda provede? A jaké to bude mít následky?

Tondovi už docela otrnulo, takže začíná mít roupy jako kdysi. Pravda, s následky mrtvice stále válčí, ovšem ani to mu nezabrání v jeho dalších eskapádách. Co vyvede tentokrát? Tonda si zase jednou pořádně koleduje. Simona pro něj dělá první poslední, aby se zbavil následků těžké mrtvice. Jenže pro Tondu je to pořád málo. On si svou rehabilitaci představuje úplně jinak. Jak? Simoně to názorně předvede už co nevidět. Zároveň ji ale k smrti vyděsí. Čím? No nezabili byste ho?

Veroničina naděje

Veronika čekala, že se to mezi ní a Martinem konečně zlepší, ale ten si opět drží odstup. Zato s Rozinou se začne blýskat na lepší časy. Vyrazí s mámou na nákupy a pak si s ní po dlouhé době popovídá jako kdysi. Dokonce ocení její odvahu i vkus, což už dlouho neudělala... Co Rozině nabídne Oskar? A čím Veroniku potěší Martin?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz