Ulice 10.6.2016 - 3055. díl

Focení jako každé jiné? Modelka Rozina Maléřová si to bude myslet do okamžiku, kdy se objeví fotograf. Jen co ho spatří, podlomí se jí kolena. Tím fotografem totiž nebude nikdo jiný než Jakub Baloun. Ten Baloun, který ji chtěl dostat do postele a když to nevyšlo, vyhrožoval jí. Ten Baloun, který podal na jejího tátu trestní oznámení kvůli napadení a ublížení na zdraví... Jak Rozina práci s ním zvládne? Co všechno rozpoutá jejich další setkání?

Omluva od Tondy a Mirky?

Simona přes noc nevychladla, jak včera Rudolf doufal. I nadále nechce Mirku a Tondu na své svatbě ani vidět, přestože Tonda má jít Rudolfovi za svědka. Ovšem Rudolf to nemíní nechat jen tak. Zajde za Mirkou i Tondou, aby je oba srovnal do latě.

Nejprve to od Rudolfa schytá Mirka, která na rozdíl od Simony už včerejší incident nevidí tak vyhroceně. Dokonce sama přizná, že to trochu přehnala. To ale Rudolfovi stačit nebude… Vezme Simona Tondu a Mirku opět na milost? A jakou boudu ušijí na Simonu Markéta s Rudolfem a ostatními jejími blízkými?

Setkání s Romanem

Rozespalý David se ráno hodně rychle pobere do naprosto bdělého stavu ve chvíli, kdy vejde do koupelny. Tu totiž okupuje Tereza, a rozhodně to není jen kvůli líčení. David ji tak nechtěně přepadne ve chvíli, kdy je úplně nahá. To je však jen začátek Terezina vypečeného dne. Do kabinetu za ní zajde Oliver, navíc se o pár hodin později opět uvidí i s Romanem, jenž o ni nechce přijít… Čím Oliver zaskočí Terezu? A jak dopadne Terezino setkání s Romanem?

Další průšvih kvůli Balounovi

Rozina se na focení s Viki už hodně těší. To se ale změní ve chvíli, kdy zjistí, že je má fotit Jakub Baloun. Ten si samozřejmě neodpustí uštěpačné poznámky, jen co stanou tváří v tvář. Rozina si něco takového však nemíní nechat líbit, čímž si dost zavaří… Co Rozina udělá? Jaké to bude mít následky? A co pořádně zamává s Martinem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz