Ulice 13.6.2016 - 3056. díl

Co přinese předposlední pětice dílů jedenácté sezony Ulice, která v červnu vyvrcholí? Slibujeme vám, že nové epizody budou pořádně nabité a plné překvapivých zvratů. Například Matěj se dozví něco, co se mu nebude ani trochu líbit. Něco, kvůli čemu odsoudí svou sestru Terezu, přestože tato dvojčata jsou zvyklá odjakživa táhnout za jeden provaz. Ovšem jsou věci, které Matěj jako chlap prostě neskousne…

Věrku vykolejí Afrika

Věrka se ráno zastaví za Márou, aby ho požádala o odvoz do Boskovic, kam se v létě chystá za kamarádkou. Mára ji však zklame svým odmítnutím. Monice, která je u toho, v tu chvíli dojde, jak se věci mají.

Monika pochopí, že Mára dosud mámě neřekl o Africe. Přitom odlétají už hodně brzy. Mára se snaží z nepříjemné situace vybruslit, jak se dá. I jemu je ovšem jasné, že mámě již musí říct pravdu… Co Věrku pořádně vykolejí? A co plánuje Jáchym?

Martin a Veronika otevřeně o svém vztahu

U Maléřových je dusno i po víkendu. Martin je opět odtažitý a s Veronikou se nebaví, i když ta se snaží prolomit bariéry a zjistit, co se zase děje. Nakonec se zeptá přímo, ale Martin jí neodpoví. Je na něm však vidět, jak to v něm opět vře. Veronika začíná být kvůli Martinovi už docela zoufalá. Dokonce zapochybuje, jestli se to mezi nimi ještě někdy spraví. Napětí mezi rodiči citlivě vnímají i děti. Rozina navíc dostane naloženo také v agentuře kvůli Balounovi… K jakému rozhodnutí Rozina dospěje? Co Martin přizná Veronice? A proč se Rozina pohádá s tátou?

Matějovo setkání s Romanem

Roman se stále snaží o usmíření s Terezou. Ráno jí opět zavolá, jenže ta hovor rychle ukončí. Už mu prostě nemá co říct. Opakovalo by se stále dokola to samé, což Tereza nechce. Před Bětkou, Matějem a Davidem se snaží být v pohodě, i když do smíchu jí ani trochu není. To ovšem netuší Matěj, jenž odpoledne narazí v Coolně na zničeného Romana… Co Roman prozradí Matějovi? Proč se Tereza a Matěj do sebe pustí? A co plánuje Ota?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz