Ulice 14.6.2016 - 3057. díl

Ota se na návštěvu Hedviky náležitě vyzbrojil, aby ji měl jen pro sebe a nemusel řešit jejího syna. Jenže z něj se vyklubal až nebezpečně schopný soupeř. Co mu provedl? Studenti Otu milují, ovšem u syna Hedviky nečekaně narazí. Přitom Ota udělal všechno pro to, aby jeho návštěva Kostelce proběhla naprosto hladce a milého Vašíka viděl co nejkratší dobu. Od Davida si Ota půjčil ten nejtěžší hlavolam v domnění, že má vystaráno. S jedním však nepočítal – že Vašík mu ukáže, kdo je v Kostelci pánem… Co se semele v Kostelci? Proč z toho bude Ota na prášky?

Dusno mezi Matějem a Terezou

Mezi Terezou a Matějem je po včerejší hádce dusno i po ránu. Terezu to mrzí, ale Matěj jí ani nedá šanci, aby se to pokusila mezi nimi urovnat. Tereza aspoň vysvětlí Bětce a Davidovi, proč se včera s bráchou tak chytli.

David a Bětka jsou Tereze oporou, protože na rozdíl od Matěje tuší, jak se věci mají. Tereza to dnes ale nečekaně schytá i ve škole. Zastaví se za ní totiž Oliver, aby si od ní vzal komiks, který jí před pár dny půjčil. Toho hbitě využije Daniela, u níž má Tereza ještě pořádný vroubek… Jak Tereza setkání s Danielou ustojí? Co už na ni bude moc? A proč Ota vyhlásí válku synovi Hedviky?

Jáchym překvapuje

Věrka se hned ráno vypraví za Jitkou, aby společně vyřešily nečekaný problém – Moničinu a Márovu dovolenou v Africe. Předpokládá, že Jitka jí pomůže ty dva přesvědčit, aby si to ještě rozmysleli. Ale Jitka ji zklame. Ví, že něco takového prostě nemá smysl. S tím se ovšem Věrka nehodlá smířit… Čeho se Jitka obává? Jaký je Jáchym jako táta? A v čem bude malý háček?

Růžina prosba

Zatímco Franta má plnou hlavu Skyler, Viki a Dominik se zaměří na samotného Frantu. Viki připomene, že má brzy narozeniny, takže by to chtělo udělat nějakou menší oslavu. Zajásá, když se od Franty dozví, že má přijet i Skyler. Frantu však představa, že by se Skyler někde pařili, moc nenadchne… Proč? Jak na tom Skyler je? A čím Anču hodně pobaví Růža?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz