Ulice 17.6.2016 - 3060. díl

Jsou příhody, jež se s odstupem tradují v rodinách jako veselé domácí historky, na něž se hned tak nezapomene. Jednu takovou příhodu budou časem dávat k lepšímu i Lumír a Světlana, kteří jsou nyní v jednom kole. Malý syn Lexík je u nich stále na prvním místě, ovšem bude stačit malá souhra náhod, aby zjistili, že milý synek je fuč… Noční můra všech zaneprázdněných rodičů již dnes večer v Ulici.

Rozina dělá problémy

Veronika a Martin se v noci nervují kvůli Rozině, která je stále někde venku a ani jim nebere mobil. Když konečně přijde domů, vystresovaná Veronika se neudrží a vlepí jí facku. Rozina jí odbojně nastaví druhou tvář, čímž ještě víc namíchne Martina.

Ráno by se dalo u Maléřových dusno krájet. Rozina rodiče téměř ignoruje, ti si to s ní chtějí odpoledne vyřídit. Ještě před tím však Veroniku zaskočí zpráva od faráře z Loučky, která se týká právě Roziny… Jak Veronika zareaguje? A co naštve Martina?

Odjezd Páti a Julie

Páťa a Julča ráno nedočkavě budí Digi. Dnes odjíždějí na svou první školu v přírodě, což je pro všechny velká událost. Zatímco Julča se už těší, Páťa začíná na poslední chvíli smlouvat, aby nikam nemusela… Jak Digi zvládne odjezd holek? Kdo jí pomůže?

Kde je Alex?

Světlana a Lumír se ráno narychlo domlouvají, jak to má kdo přes den kvůli hlídání Alexe. Lumír však přeslechne jednu velmi důležitou informaci, což se mu už zanedlouho dost vymstí. A nejen jemu. Později odpoledne totiž oba zjistí, že neví, kde mají syna… Co se stane s Alexem? Proč dá Květa další kapky Mastnému? A co začne Světlana zvažovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz