Ulice 20.6.2016 - 3061. díl

Těsně před svou prázdninovou pauzou přinese Ulice humorné i dojemné scény, lásku i napětí, těžké životní situace i ty, na které se nezapomíná. K jednomu nečekanému vzplanutí dojde hned na začátku týdne. Co všechno se může stát při náhodném setkání dvou lidí, kteří se navzájem hodně přitahují? Někdy jde prostě rozum stranou a země se zachvěje pod nohama. Že by se před létem zrodil nový pár Ulice?

Digi u Hermana

Některá setkání jsou osudová. Jedno takové dnes potká i Digi, za kterou Monika hned ráno zajde s prosbou o pomoc. Potřebovala by, aby se Digi zúčastnila dnešního kvízu v Coolně, jinak ho budou muset zrušit. Digi jí to slíbí, čímž později moc nepotěší Tonyho.

Tony už má na dnešní večer s Digi své plány. Ta ale nechce nechat Moniku ve štychu ani rušit něco, co již slíbila. Díky tomu se večer opět náhodou potká s kapitánem Hermanem… Co chce Tony podniknout? Jak se Digi vyvine dnešní večer?

Světlana starostkou

Světlana by ráda předešla situacím, jako byla ta, jež je zaskočila v pátek, kdy s Lumírem neměli nejmenší tušení, kdo hlídá Lexíka. Vzhledem k tomu, jak jsou oba zaneprázdnění, navrhne Lumírovi, že by našli pro Lexíka chůvu. Lumíra to dost zarazí, ale čím déle o tom bude přemýšlet, tím více se mu začne Světlanin nápad zamlouvat… Co jim na to poví Nyklová? Čím Světlana namíchne Mastného? A k čemu se Nyklová odhodlá?

Eddieho konec v realitce

Ladislav Drbohlav překvapí Eddieho zprávou, že si za něj už našel náhradu. Přesto mu dá ještě šanci v realitce zůstat. Stačí jediné – aby Eddie začal normálně komunikovat se Zorou a vše bylo jako dřív. Jenže právě to je pro Eddieho takřka nadlidský úkol. Zora mu totiž stále nic nedaruje… Jak Eddie vysvětlí vyhazov z práce Adrianě? A proč bude Eddiemu vyhrožovat Zora?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz