Ulice 22.6.2016 - 3063. díl

Když někoho milujete a plánujete s ním budoucnost, věříte, že je to ten pravý. Ve snu by vás nenapadlo, pochybovat o jeho citech, zvláště pokud by vám je dával neustále najevo tak jako Roman Šámal Tereze Jordánové. Nesčetněkrát jí vyznal lásku, požádal ji o ruku, kvůli ní odešel od rodiny. Jenže Tereza už prostě neví, čemu věřit. Jemu, nebo jeho ženě, podle které je to celé trochu jinak? A co jí k tomu řekne samotný Roman?

Jak dalekodojde Zora?

Po setkání se Zorou Mikimu došlo, že je zle a že Eddie ani trochu nepřeháněl, když mu líčil, jak si ho teď Zora vychutnává. Hned ráno zajde Miki Eddieho varovat, protože po včerejšku je více než jasné, že Zora chce Eddieho potopit úplně a o jeho nevěře říct Adrianě.

Vynervovaný Eddie nejprve začne zvažovat, že se Adrianě přizná sám. Pak se pokusí se Zorou ještě jednou v klidu vše probrat, aby předešel nejhoršímu… Co všechno dnes Zora Adrianě poví? Co jí k tomu řekne Eddie? A čím Adrianu rozhodí Evžen?

Roman bojuje o Terezu

Davidovi se včera podařilo najít voucher na seskok padákem, který Tereza dostala od maturantů. Nakonec mu to nedá a organizátorovi seskoků přeci jen zavolá, aby se zeptal na možnosti. Ke svému překvapení zjistí, že do konce června ještě nějaké volné termíny mají. A dokonce by do toho mohli jít s Terezou společně, jak se včera hecovali. Má to jen jeden malý háček – seskok by podnikli už zítra odpoledne… Co na to Tereza Davidovi řekne? Jak dopadne Terezino nečekané setkání s Romanem, který ji chce získat zpět? A z čeho bude na prášky Ota?

Předsvatební horečka

Simona i Rudolf už začínají mít předsvatební horečku. Aby ne, když do jejich sňatku zbývá jen jeden den. A bohužel bude opravdu výživný pro Simonu i Rudolfa. Tomu totiž vypoví službu jeho chlouba – válečný džíp, ve kterém si chtěl Simonu přivézt k oltáři… Co bude pro Rudolfa poslední kapkou? A co napadne Simonu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz