Ulice 24.6.2016 - 3065. díl

Martin a Veronika Maléřovi mají za sebou hodně náročný půlrok. Jejich manželství se ocitlo v krizi, když Veronika Martinovi přiznala, že se zamilovala do jiného. Se svými city bojovala, nevěrná nebyla, přesto tím Martina hodně ranila. Krizi překonali, ale stále to visí mezi nimi. Důvěra je hodně křehká a získat ji nazpět není jednoduché. Veronika už proto Martinovi nic nezamlčuje. Jenže jsou informace, které se moc dobře neposlouchají a které s člověkem dovedou i po tolika měsících hodně zamávat. Navíc i ji samotnou zaskočí situace, na niž nebude ani trochu připravená…

Setkání Veroniky a Ryby

Veroniku hodně zaskočí, když se od učitelky Landové dozví, co s ní potřebuje tak nutně probrat. Dělá si totiž starost o Vítka, jenž přestal chodit do školy. Veronice pak prozradí i možný důvod.

Ovšem ještě větší překvapení Veroniku čeká vzápětí, když se z ničeho nic objeví ve škole Marek Ryba. Ani jeden z nich totiž nepočítá s tím, že na toho druhého ve škole narazí… Jak oba setkání ustojí? Co se děje s Vítkem? A jaká bude reakce Martina, až se o Rybovi dozví?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Takovou svatební noc a následné ráno Simona ani Rudolf opravdu nečekali. Hodně zaskočí i Jirku s Markétou, kteří jako první ráno objeví zničenou Simonu. Při pohledu na ni jim je hned jasné, že tady to zavání velkým průšvihem. Simona jim to jen potvrdí a navíc prozradí, že neví, kde Rudolf je. Napadne ji jediné – že právě teď anuluje na úřadě jejich sňatek. Jirka se hned půjde po strejdovi poohlédnout, zatímco Markéta začne utěšovat zoufalou Simonu… Rozejdou se Simona a Rudolf jen den po svatbě? Co pro ně bude největší ranou? Jak tuto zkoušku ustojí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz