Ulice 22.8.2016 - 3066. díl

Ulice se dnes vrací po prázdninové pauze ve vysílání. Novými díly zahájí v pořadí již dvanáctou sezonu seriálu. A začne se hezky prázdninově. Dnes například dorazí od moře Maléřovi. Návrat to bude docela divoký, o což se postarají sourozenci Rozina a Filip... Doma se po dlouhé době sejdou i Matěj, Bětka, Tereza a David. Zatímco Matěj s Bětkou jsou v jednom kole, Tereza s Davidem si užívají prázdniny. Jenomže chybička se vloudí, a tak Tereza bude muset dávat Davidovi hned i první pomoc...

Jak si užít prázdniny?

Matěj by ráno rád využil toho, že mají s Bětkou byt jen sami pro sebe. Bětka ale spěchá do práce, takže si Matěj může o ranním laškování nechat jenom zdát. Později už je v bytě zase plno. David dorazí ze svého cyklovýletu, Tereza zase z tradiční dovolené s Gábinou a Šímou. Jen co přijde Tereza domů, začne zachraňovat Davida, jenž její péči opravdu přivítá. Dlouho si jí ale neužije, protože Terezu odvolá Gábina… Jaké měli všichni prázdniny? Co napadne Davida? A čím Matěje nepříjemně zaskočí Bětka?

Velká novinka pro Nyklovou

Divize Zlých koláčů se tak rozjela, že Lumír s Jardou musí nové zakázky s těžkým srdcem už odmítat. Ti dva se proto sejdou, aby vymysleli, jak prekérní situaci vyřešit, neboť mlsných zákazníků stále přibývá. To Vilma Nyklová má úplně jiné starosti. Život jí totiž zkomplikuje jedna Růžina žhavá novinka… Co se Vilma Nyklová dozví? Jaké to bude mít následky? Co vymyslí Jarda s Lumírem? A jak si vede na radnici starostka Světlana?

Maléřovi jsou zpět

Josef a Radka zajdou k Maléřovým, aby se jim postarali o domácnost a taky u nich počkali, až se vrátí z dovolené. Rádi by si s nimi co nejdříve promluvili, protože pro ně mají jedno malé tajemství. Hlavně Radka je z blížícího se setkání dost nervózní. A znervózní ještě víc, až Maléřovi dorazí. Jejich návrat totiž bude hodně divoký… Co se u Maléřových odehraje? Jaké překvapení pro ně mají Josef a Radka? A jaké bude setkání Roziny a Oskara?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz