Ulice 23.8.2016 - 3067. díl

Jsou věci, které se neříkají moco snadno. Když už se člověk rozhodne s nimi vyrukovat, snaží se, aby byly řečeny v příjemné atmosféře a s těmi druhými moc nezamývaly. O to půjde i Josefovi, tátovi Veroniky Maléřové, a jeho partnerce Radce. Jenže jejich novinka je taková bomba, že Maléřovi jen zalapají po dechu. Nejvíc rozhodí hlavně Veroniku, která si těsně před prázdninami bolestně připomněla první výročí máminy smrti... Co udělá se vztahy v rodině prozrazené tajemství Josefa a Radky?

Tajemství Josefa a Radky

Veronika nadšeně líčí Zuzaně, jak bylo u moře. Přestože je šťastná, že s Martinem překonali krizi a dovolenou strávili společně jako rodina, připustí, že to stále není ono. Starosti jí dělá nejen Rozina, ale také samotný Martin.

Zatímco Veronika s Martinem už musí normálně chodit do práce, Rozina a Filip mají pořád prázdniny. Rozina si hned domluví program s Oskarem, zato Filip se doma dost nudí. A tak ho napadne, že by odjel do Loučky. Aby starostí nebylo málo, Josef a Radka se postarají Maléřovým už záhy o pořádný šok… Jaké tajemství Josef a Radka Maléřovým prozradí? Co zasáhne Veroniku nejvíc? A jakou podstatnou informaci se dnes dozví Rozina od Oskara?

Tereza, David a spol. na prázdninách

Tereza a David přesvědčují před odjezdem na chatu Matěje, aby za nimi s Bětkou určitě dorazili. Matěj jim slíbí, že zkusí Bětku ještě přemluvit. Tereze pak Matěj přizná, že s Bětkou mají asi ponorku. Později se Tereza David a Gábina dočkají velkého překvapení. Na chatě už na ně totiž bude čekat Ota, který si konečně hodlá pořádně užít prázdniny… Jak si Ota to užívání představuje? Koho dnes zachrání? A jak to spolu mají Bětka a Matěj?

Podpásovka pro Světlanu

Lumír opět potřebuje, aby mu máma pohlídala malého. Ta ho však nepříjemně zaskočí zprávou, že musí na zkoušku, aby si na festivalu neuřízli odstudu. Lumír si nakonec vezme Lexíka s sebou na jednání, ovšem záhy se ukáže, že to nebyl nejlepší nápad. A tak Lumír opět udeří na matku kvůli jejímu zkrácenému úvazku… Jak je na tom Nyklová s hledáním nové pracovní síly? A s jakou podpásovou dnes na radnici vyrukuje Mastný?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz