Ulice 24.8.2016 - 3068. díl

Je čas prázdnin a dovolených, letních dobrodružství a lásek. Ta pravá prázdninová atmosféra panuje také na chatě rodičů Davida Kučery, jenž pozval partičku přátel, aby si to společně pořádně užili. Ota začne okamžitě lovit v cizích vodách, Tereza jen žasne, co všechno je možné, její brácha Matěj se královsky baví, Gábina zachraňuje, co se dá, a samotný David zjistí, že zázraky se dějí... Tyhle prázdniny prostě opět stojí za to!

Smíří se Veronika s tátovou svatbou?

Veronika se stále nedokáže smířit s tátovým sňatkem. Ji samotnou přitom mrzí její včerejší reakce na oznámení, že táta s Radkou jsou manželé, a následná hádka s tátou. Jenže jak to napravit?

První krok udělá kupodivu Radka. Zavolá Veronice dopoledne do práce a požádá ji, zda by se nemohly sejít a v klidu si popovídat. Veroniku to dost zaskočí, ale setkání neodmítne. Je zvědavá, co jí Radka chce, a taky ji zajímá, jak Radka celou situaci vnímá a jak to vlastně s utajenou svatbou bylo… Co všechno se Veronika od Radky dozví? A proč si začne dělat spolu s Martinem starost o Rozinu?

Mastného chyba

U Světlany a Lumíra je i ráno pořádné dusno. Najednou se u nich děje přesně to, o co ani jeden z nich nestojí – mají tichou domácnost kvůli politice. Oba to přitom mrzí, jenže dotčený Lumír si prostě nemůže pomoct. Zatímco Světlana s Denisou později na radnici přemýšlí, jak se z nevýhodné smlouvy vyvázat, Mastný si užívá svou převahu… Jaké zásadní chyby se Mastný dopustí? Proč mu začne Denisa vyhrožovat? A co pořádně namíchne Lumíra?

Nezvaná návštěva

Prázdninová pohoda na chatě Davidových rodičů rychle skončí – alespoň pro Davida. Zjistí totiž, že v noci měli nezvanou návštěvu, která neodešla s prázdnou. Hned dopoledne se proto rozhodne zajít na policii, ovšem velkou šanci tomu dávat nebude. Den jak na houpačce čeká i Otu, jenž spolu s Gábinou všechny hodně překvapí… Co se stane mezi Gábinou a Otou? A jak jsou na tom Tereza a David? Jak ty dva vnímají jejich blízcí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz