Ulice 25.8.2016 - 3069. díl

Jakmile se vracíte domů dříve a neohlášeně, vždycky hrozí, že se může provalit něco, o čem byste buď vůbec neměli vědět, nebo se to měli dozvědět trochu jinak. Přesně do takové situace se dostane Matěj Jordán, jenž přijede z prázdninového výletu mnohem dříve, než jeho partnerka Bětka předpokládala. Hned ve dveřích ho proto bude čekat pořádně ledová sprcha v podobě odhalené nevěry... Jak to podvedený Matěj ustojí? A jak Bětka?

Co se odehrálo mezi Gábinou a Otou?

David zažije pořádný šok hned po probuzení. Zjistí totiž, že mu zmizelo auto. Zatímco David to bude přičítat řádění zlodějů, Terezu napadne, že si ho možná půjčili Gábina a Ota. Záhy dokonce najde i vzkaz, v němž to Davidovi oznamují.

Terezu, Davida i Matěje docela zaskočí, jaké obrátky to mezi Gábinou a Otou nabírá. Něco takového by do těch dvou opravdu neřekli. Jejich hypotézu nechtěně potvrdí i Gábina, která si po příjezdu postěžuje, že se v noci kvůli Otovi vůbec nevyspala. Navíc to okomentuje poznámkou, že si Ota včera prostě musel dokázat, jaký je samec… Potřebují tato slova ještě nějaké vysvětlení? S jakým nočním dobrodružstvím se ti dva pochlubí ostatním? A co se bude dít poté, co Matěj nečekaně odhalí Bětčinu nevěru?

Lekce Mastnému

Lumír je po ránu jako sopka před výbuchem. Však taky stačí málo, aby pořádně upustil páru. Štve ho, jak na něj Mastný hází svoji špínu na radnici, protože moc dobře ví, že se nemůže nijak bránit. Ovšem tentokrát se Mastný přepočítá. Světlana začne bojovat jeho zbraněmi a ukáže mu, jak silný soupeř umí být. Velký důvod k oslavě má dnes Vilma Nyklová, ze které se stává herecká hvězda… Jakou lekci dostane od Nyklové Květa? Co se dnes bude slavit u Nyklových? A kdo Vilmu Nyklovu naprosto nadchne?

Trable v novomanželském ráji

Jak si žijí Simona a Rudolf dva měsíce po svatbě? Sice jsou stále jako dvě hrdličky, ale musí pořád počítat každou korunu. Dobrou náladu si tím však zkazit nenechají. Výborně naladěn je i Tonda Hložánek. Aby taky ne, když se právě vrátí z lázní, kde si to náramně užíval… Jak je na tom Tonda zdravotně? Co je u něj nového? A proč čeká Simonu bezesná noc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz