Ulice 2.9.2016 - 3075. díl

Občas to je jako blesk z čistého nebe. Spolužačku, se kterou denně trávíte několik hodin ve třídě, najednou po prázdninách vidíte úplně jinýma očima. Dříve jste si jí téměř nevšimli, teď vám záleží na tom, abyste na ni zapůsobili. Přesně to potká i Filipa Maléře. Jeho rodiče i Rozina budou jen žasnout, co se to s ním děje. Takhle ho totiž ještě neznají…

Krize mezi Frantou a Skyler

Krize mezi Frantou a těhotnou Skyler dělá Anče takovou starost, že by ji nejraději začala sama řešit. Bedřich jí to rozmluví, ale zároveň slíbí, že s Frantou promluví. Příležitost se mu naskytne hned ráno. Zoufalý Franta konečně otevřeně přizná, jak to nyní se Skyler mají.

Bedřich se snaží Frantu povzbudit, moc se mu to ale nedaří. Ve škole najde Franta spřízněnou duši ve Viki, později mu je velkou oporou také máma. Právě jí se svěří se všemi svými obavami… Co mu Zuzana poradí? Jak dopadne dnešní koncert Bedřichovy kapely? A čím Bedřicha překvapí Ondra?

Rozina má konkurenci

S Filipem se dějí divy. Najednou mu záleží na tom, jak vypadá, ovšem zkrášlování se mu tentokrát trochu vymkne z rukou. Veronika to bere s rezervou stejně jako osamostatňování se Roziny. Kvůli castingu ji nechá přes víkend samotnou doma, i když Martinovi se to ani trochu nelíbí. Je mu jasné, že se opět uvidí s Oskarem. Okamžitě se začne obávat, že využije i prázdného bytu… Jsou Martinovy obavy oprávněné? Čím Rozinu zaskočí Viki? A podaří se Filipovi zabodovat?

Jáchym to nezvládá

Mára a Monika se snaží pomáhat Jáchymovi, jak jen to jde. Mára mu sežene novou práci, Monika zase kontakt na dobrou právničku. Doufají, že se jim Jáchym co nejdříve ozve, protože o něm už pár dní nic nevědí. Později ale právě Jáchym oba dva pořádně namíchne. Kvůli němu by totiž mohli lítat v dost velkém průšvihu… Co Jáchym vyvede? Co bude na Máru už přece jen trochu moc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz