Ulice 8.9.2016 - 3079. díl

Sedmnáctiletý Franta a čerstvě osmnáctiletá Skyler procházejí těžkou zkouškou. Ačkoliv spolu čekají dítě, opět mají vztah na dálku. A aby toho nebylo málo, další velké komplikace přináší i zdravotní stav Skyler. Nastalé trable se na Frantovi a Skyler bohužel podepisují víc, než by sami čekali. Franta ale nechce o Skyler přijít, takže se rozhodne situaci dost radikálně řešit. Co hodlá udělat? Jak se k tomu postaví jeho okolí? A jak samotná Skyler?

Kdo bude hlídat Lexíka?

Lumír se chce s matkou domluvit na odpoledním hlídání malého, ale Nyklová ho tentokrát zklame. Musí nutně na zkoušku do divadla, protože se bude probírat obsazení jejich nového představení. Tam prostě nesmí chybět.

Lumírova reakce Nyklovou nepříjemně zaskočí stejně jako výsledky zkoušky. Náladu jí spraví až nečekaný příchod Venduly. Automaticky předpokládá, že se přišla domluvit ohledně nástupu do práce. Tím ale Vendulu docela vykolejí… Proč? Co je na Vendule podezřelé?

Frantovo radikální řešení

Jen co se Bedřich objeví v práci, nedočkavý Ondra začne vyzvídat, jak to včera dopadlo s Jindrou a jestli se od ní něco dozvěděl. Bedřich se snaží z ožehavého tématu vybruslit, ovšem Ondra ho jen tak nenechá. Nepříjemné chvilky čekají i Frantu, jenž se rozhodne svou situaci radikálně řešit… Čím Franta rozhodí svého třídního? Jak na jeho plány zareaguje Skyler? A jak dopadne setkání Ondry, Bedřicha a Jindry?

Doporučení pro Digi

Jitce se jak naschvál ozve zákaznice ve chvíli, kdy je Simona u lékaře. Digi nakonec Jitku zachrání a zákaznici vezme, i když to pro ni znamená narychlo přeorganizovat den a povolat Věrku. Ta si stejně jako Jitka všímá, že je toho na Digi v poslední době ažaž… Co Digi poradí Jitka? A co jí doporučí Věrka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz