Ulice 9.9.2016 - 3080. díl

Novou pracovní sílu sešle Vilmě Nyklové snad samo nebe. Málokterý nováček v pekařství tuhle náročnou šéfku tak nadchne jako právě mladičká Vendula, jež je ochota a vstřícnost sama. Jenže co když zdání klame? Tahle sympatická slečna si totiž s sebou přináší i jedno velké tajemství. Proč si vybrala právě podnik Nyklových? A co ji v nové práci docela vykolejí?

Jak to má Digi s Hermanem?

Digi zahlédne Hermana, jak jde do hospody. Hned začne přemlouvat Jitku a Simonu, aby s ní šly na oběd. Když u nich neuspěje, vyrazí si na jídlo sama. Její příchod Hermana hodně potěší.

Jirka Herman okamžitě pozve Digi ke svému stolu. Náhodná setkání, kterým sami vydatně napomáhají, oba evidentně baví. Digi na sebe dokonce prozradí něco, co udělá Jirkovi velkou radost… Co Digi přizná? Na čem se ti dva domluví? A na co je krátká Věrka?

Oslava Lexíkových narozenin

Vendula opět zaboduje u Nyklové hned po ránu. Do práce totiž dorazí mnohem dřív, než by měla. Navíc se pochlubí, že už umí ceník pekařství nazpaměť. Nadšená Nyklová s ní začne probírat své divadlo i dnešní oslavu vnukových narozenin, jako by se znaly už léta… Co zarazí Zuzanu? Jaký dojem udělá Vendula na Světlanu a Lumíra? A jak dopadne dnešní oslava u Nyklových?

Adrianino vyznání

Adrianě a Eddiemu konečně doputují zavazadla, která se jim ztratila na letišti během návratu z dovolené. Hned zanesou Vlastimilu Peškovi a Amálii dárky, které pro ně na Korsice koupili. Adrianina dědu potěší speciálním pivem, Amálii zase výborným vínem. Ta přizná, že dnes má důvod k oslavě… Co se slaví? A jakého brouka do hlavy nasadí Eddiemu Adriana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz