Ulice 13.9.2016 - 3082. díl

Farář Ryba se před pár měsíci zamiloval do vdané Veroniky. Ona mu city opětovala, i když se vzájemnou přitažlivostí oba hodně bojovali. Veronika manželovi nevěrná nebyla, přesto její přiznání, že miluje jiného, s Martinem hodně otřáslo. Farář Ryba se raději nechal přeložit na jinou faru, aby nedrásal sobě a Veronice srdce. A Veronika udělala vše pro to, aby manželství zachránila. Dnes se však Veroničin syn s Rybou opět setká. A to, co se od něj dozví, způsobí pořádný šok nejen jemu, ale hlavně Veronice. Co je nového? Co všechno tato informace rozpoutá? Nečekaně dojde dokonce i na pěsti…

Zasnoubení Eddieho a Adriany

Adriana zažije hned po ránu pořádný šok. Konečně objeví zásnubní prstýnek, ovšem ve chvíli, kdy by to Eddie nejméně čekal. Jeho velká chvíle tak začne malým trapasem. Vzápětí ale dojde i na pořádnou romantiku se vším všudy.

Šťastná Adriana si výjimečný den opravdu užije. Nejprve spolu s Eddiem zajdou za jejím dědou a Amálií, pak se novinkou pochlubí Matějovi a Markétě. Tím to však zdaleka nekončí… Čím Eddieho zaskočí Matěj? Jak zareagují na Adrianiny zásnuby její blízcí? A co Adrianu dost vykolejí?

Rybovy překvaivé novinky

Filip pozve ve škole Martinu a Petru na pingpongový turnaj, který se každoročně pořádá na faře. Doma si pak dá hodně záležet, aby mu to seklo. Jako by nešel sportovat, ale spíš randit. Na faře se nečekaně setká s Markem Rybou, jenž má spoustu novinek… Co je u Ryby nového? Čím pořádně rozhodí Filipa a pak i Veroniku? A co navrhne Rozině Oskar?

Šoková terapie pro Věrku

Věrka zajde dopoledne za Márou, jenže doma zastihne jen Moniku. Ta se akorát pustí do velkého úklidu, takže to u nich vypadá jak po výbuchu. Když to Věrka uvidí, okamžitě nabídne svoji pomoc. Monika tentokrát neodmítne, protože na domácnost momentálně nemá tolik času jako dřív. Dokonce později nechá Věrku kralovat doma samotnou. A nebyla by to Věrka, aby se to neobešlo bez menšího maléru… Co Věrku pořádně rozhodí? Proč Jáchymovi najednou vadí Tony? A co Mára doporučí Monice?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz