Ulice 14.9.2016 - 3083. díl

Jitka a Olda toho mají za sebou už hodně. Oldovy opakované nevěry, skon syna těsně po porodu, rozchod a nový začátek, únos Jitky expřítelem Kukačkou, jenž se nedokázal vyrovnat s rozchodem, rozvrácení vztahu bývalou domácí, jež Oldu chtěla za každou cenu sbalit, další rozchod, záchranu Jitčina života darovanou ledvinou od Oldy, opětovné sblížení. Z těch dvou jsou už čtvrt roku tajní milenci a rande si užívají víc než za mlada. Jenže dnes se stane něco, s čím hlavně Jitka ani trochu nepočítá. Něco, co nezúčastněné pozorovatele hodně pobaví…

Setkání Veroniky a Ryby

Veronika má obrovské výčitky svědomí kvůli Markovi. Zuzaně se svěří se svými obavami, že z církve odešel kvůli ní. To napadne i samotnou Zuzanu vzhledem k tomu, co mají Veronika a Marek za sebou.

Veronice to nakonec nedá a vypraví se na faru, aby si s Markem promluvila. Chce mít jistotu, dozvědět se přímo o něj, jak se věci opravdu mají. Marka její neohlášená návštěva ani moc nepřekvapí. Už včera mu bylo jasné, že Filip si takovou novinku pro sebe nenechá… Opravdu odešel Marek Ryba z církve kvůli Veronice? Co plánuje dál? A proč si dnes vezme Martin do parády Filipa?

Jitčin trapas

Monika je Jáchymův strážný anděl. Když ji požádá, aby ho opět zavezla na setkání s dcerou, všechno kvůli němu přeorganizuje. Moc dobře si uvědomuje, že Jáchym kromě nich nemá nikoho, kdo by mu pomohl, že je teď prostě potřebuje. Moničina angažovanost ohledně Jáchyma ale začne dělat starosti Jitce, která ty dva potká těsně před odjezdem. Obává se, že z Moničiny strany se nejedná jen o přátelství… Jsou Jitčiny obavy oprávněné? Jak dnešní Jáchymovo setkání s dcerou dopadne? Proč rupnou nervy Márovi? A jaký trapas se stane Jitce?

Tondovy plány

Konečně je tu vytoužená výplata. Simona hned udělá větší nákup a nezapomene ani na pár dobrot, aby si s Rudolfem trochu spravili chuť po hubeném období. Pár lahůdek přinese i Rudolf, jenž dostane zaplaceno za zakázku. Zároveň ho napadne, že by mohl opět trochu pokoušet štěstí… Co mu na to řekne Simona? Co chystá Tonda Hložánek? A jak to teď mají Jirka a Markéta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz