Ulice 16.9.2016 - 3085. díl

Kolik z nás pravidelně sází v naději, že se to konečně zlomí a pohádková výhra nás nemine? Štěstí v loterii začali pokoušet i Simona a Rudolf, kteří mají od červnové svatby hodně hluboko do kapsy. Tentokrát se u nich konečně zablýskne na lepší časy. Jenže nebyli by to oni, aby se jim všechno hned vzápětí zase nezkomplikovalo… Co se stane? Podaří se jim konečně prolomit smolné období, nebo bude paradoxně ještě hůř?

Setkání Veroniky a Ryby

Simona a Rudolf mají sváteční ráno, přestože začne úplně obyčejně jak kterýkoliv jiný všední den. Ti dva si chtějí ale dnešek pořádně užít a oslavit svou výhru. Simona se hned pochlubí i v práci, jaké měli s Rudou štěstí.

Simona v práci zároveň přizná, že od svatby třeli bídu s nouzí, takže tahle finanční injekce je pro ně záchranou přímo z nebes. Odpoledne čeká Simonu a Rudolfa další velké překvapení. Rudolf se pro jistotu ještě jednou podívá, jestli vylosovaná čísla opravdu sedí. A to, co zjistí, s ním pořádně zamává… Jak je to s výhrou Simony a Rudolfa? Proč ti dva budou lhát Mirce a Tondovi, kteří s nimi chtějí výhru oslavit? Kde je háček?

Novinky od Skyler

Jindra se domlouvá s Ondrou a Bedřichem na věcech kolem kapely. Zatímco Ondra nadšeně reaguje na všechny novinky, Bedřich si drží docela odstup. Dokonce odmítne jít na společnou akci s výmluvou na nákupy s Ančou. Jindře rychle dojde, jaká bije, že Bedřich se jí začíná stranit… Jak se k tomu Jindra postaví? A co se dozví Anča a Bedřich od Skyler?

Vendula překračuje všechny meze

Vendula se dopoledne seznámí s posledním členem rodiny Nyklových, malým Lexíkem. Nedá jí to a hned si ho i pochová. K Lumírovu velkému překvapení s ní Lexík nemá žádný problém, jako by ji znal odjakživa. Tím Vendula zaboduje nejen u Lumíra, ale také u pyšné babičky Nyklové… Co se Zuzaně nezdá na Vendule? Co Vendula provede tentokrát? Proč by se před ní měli mít Nyklovi na pozoru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz