Ulice 19.9.2016 - 3086. díl

Bedřich Liška má od minulého týdne plnou hlavu starostí nejen kvůli synovi Frantovi a jeho těhotné přítelkyni Skyler, mezi kterými to nyní pořádně skřípe. On sám se nečekaně ocitl v situaci, s níž si moc neví rady. Nechtěně se stal jedním z vrcholů trojúhelníku, který by mohl napáchat pořádnou paseku nejen u něj doma, ale také v práci. Podaří se mu odvrátit blížící se průšvih, nebo přeci jen všechno praskne?

Podivné chování Venduly

Lumír ráno náhodou objeví pod pohovku své album s fotkami. Okamžitě ho napadne, že ho tam nechala ležet jeho matka, a víc to neřeší. Do mámy si kvůli tomu hned rýpne, ale ta nemá vůbec tušení, o čem mluví.

Jakmile Lumír zmíní album pod pohovkou, ve Vendule by se krve nedořezal. Toho si všimne Zuzana, které je Vendulino chování už hodně podezřelé. A nejen to. Právě Zuzana znovu nachytá Vendulu v Lumírově kanceláři. Její další výmluvy ji jen utvrdí v tom, že Vendula má něco za lubem… Jak na Vendulino chování zareaguje Vilma Nyklová? Co bude divné Lumírovi? A proč bude Vendule vyhrožovat Zuzana?

Smolaři Simona a Rudolf

U Simony a Rudolfa je stále napjatá atmosféra, i když se oba snaží tvářit, že se vlastně nic nestalo. Nakonec se přeci jen rozhodnou vyčistit vzduch, protože současný stav není ani jednomu z nich příjemný. Přestože se jim po usmíření uleví, tlustou čáru za zmizelým tiketem jen tak neudělají… Na co se Simona vymluví v práci? A co všechno vypáčí z Rudolfa Tonda?

Ondrovo rande s Jindrou

Ondra si dá záležet, aby mu to dnes slušelo. Těší se na společenskou akci s Jindrou, od které si hodně slibuje. Bedřich mu ještě poradí, jak na Jindru zapůsobit, aby mu rande klaplo. Ondra si jeho rady vezme k srdci a později udělá všechno pro to, aby Jindru sbalil… Podaří se? Jak Jindra zareaguje? A co všechno Franta přizná Anče a Bedřichovi? Jak na tom nyní se Skyler je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz